Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vznešené brambory

fotka Vznešené brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Vznešené brambory:

4 ks velkých brambor  | 1 lžička másla  |  sůl  |  pepř  |  zakysaná smetana  | 100 g uzenin  | 1 lžička usekané pažitky  | 1 lžička usekané petrželky  | 1 ks paprika

Postup přípravy receptu Vznešené brambory:

1. Brambory očistíme kartáčkem, ale neloupeme je ani nekrájíme. Zalijeme je osolenou vodou a uvaříme do poloměkka. Musíme dávat pozor, abychom je nepřevařili, protož by se při další úpravě rozpadly.

2. Vodu slijeme a brambory necháme trochu prochladnout. Pak je opetrně nařízneme, potřeme máslem a zabalíme do alobalu tak, aby naříznutý vršek zůstal nezabalený.

3. Brambory vložíme na 10 minut do rozehřáté trouby a dopečeme. Na talíře je servírujeme v alobalové mištičce. Zalijeme je zakysanou smetanou a posypeme nadrobno nakrájenou uzeninou, paprikou a bylinkami. Můžeme použít i hotové studené omáčky.


Fotky receptu Vznešené brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vznešené brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !