Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Yakitori - grilované kuřecí špízy

fotka Yakitori - grilované kuřecí špízy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Yakitori - grilované kuřecí špízy:

1 lžíce cukru  | 120 ml sojové omáčky  | 60 ml rýžového vína  | 120 ml Saké  | 300 g vykostěného kuřete  | 250 g kuřecích jater  |  studená voda  | 1 cibule  | 20 dřevěných (nebo bambusových) špejlí

Postup přípravy receptu Yakitori - grilované kuřecí špízy:

Nejdříve si připravíme polevový sos: smícháme cukr, saké, rýžové víno a sojovou omáčku. Dáme vařit až se obsah zredukuje na 1 hrnek (asi 15 minut). Odložíme stranou.
Kuřecí maso nakrájíme na malé kostky. Játra vložíme na 5 minut do studené vody. Vytáhneme a osušíme játra v papírovém ubrousku.
Očistíme cibuli a nakrájíme na měsíčky.
Navlečeme 5 kousků masa na každou špejli, prostřídáme s cibulí. Játra navlečeme zvlášť na špejli.
Krátce grilujeme a pak pomažeme uvařeným sosem z obou stran a dále grilujeme. Několikkrát opakujeme pomazání a obracení až jsou kuře i játra hotová.


Fotky receptu Yakitori - grilované kuřecí špízy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Yakitori - grilované kuřecí špízy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !