Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.09. 2025
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Záhorácké maso

fotka Záhorácké maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Záhorácké maso:

4 kotlety  | 1/2 cibule  | 60 g slaniny  | 1/2 pórku  | 1 zakysaná smetana  | 100 g eidamu  |  sůl  |  pepř  |  vegeta  | 1 lžíce hořčice  | 1 lžíce sójové omáčky  | 1 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Záhorácké maso:

Plátky kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou a posypeme vegetou. Prudce opečeme na pánvi z obou stran. Vyjmeme a vložíme na plech pokapaný olejem. Každý plátek potřeme hořčicí a poklademe na něj plátek anglické slaniny, na ni dáme nahrubo nakrájenou cibuli a pórek. Na tuto směs navršíme kopeček zakysané smetany a na to vše nastrouháme sýr a dáme zapéct do trouby. Lepší je kotlety pokládat kousek od sebe, aby se nezpekly dohromady.
Jako příloha jsou vhodné brambory, hranolky.




Fotky receptu Záhorácké maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Záhorácké maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !