8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaječí divoká pečeně

fotka Zaječí divoká pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Zaječí divoká pečeně:

1 celý zajíc  | kousek špeku  | 200 g kořenové zeleniny/mrkev, celer, petržel/  | 5 dkg másla  | 300g cibule  |  jalovec, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl  |  citrónová šťáva i kůra  |  trocha mletého hřebíčku a skořice, event. strouhaný perník  | trocha oleje  | trocha hl.mouky na zahuštění

Postup přípravy receptu Zaječí divoká pečeně:

Omytého zajíce odblaníme a prošpikujeme. Necháme odležet a mezitím si připravíme kořenovou zeleninu, kterou jemně nasekáme, nebo vydusíme a poté rozmixujeme, - přidáme veškeré koření, které nakonec vyjmeme, - není-li mleté. Do takto připravené zeleniny naložíme zajíce /může být maso i rozporcováno/ a necháme do druhého dne naložené.
Následující den maso dusit pod pokličkou do trouby.
Poté maso vyjmeme, omáčku zavaříme s moukou a trochou vody.
Můžeme na zavářku použít i smetanu.
Podáváme s bramborovým knedlíkem.


Fotky receptu Zaječí divoká pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zaječí divoká pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !