Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zaječí hřbet s játry

fotka Zaječí hřbet s játry
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zaječí hřbet s játry:

600 g zaječího hřbetu  | 100 g zaječích jater  | 60 g slaniny  | 30 g másla  | 2 dl červeného vína  | 4 ks kuliček celého pepře  | 1 ks kostky masoxu  |  sůl  |  ocet  | 100 g cibule

Postup přípravy receptu Zaječí hřbet s játry:

Slaninu rozkrájíme na proužky a protáhneme jí maso zbavené šlach a blan. Do kastrolu se zahřátým tukem vložíme sekanou cibuli, nožem uškrabaná nebo umletá játra a krátce osmahneme. Přilijeme červené víno, osolíme, přidáme lžíci octa, koření a necháme přejít varem. Do povařeného základu vložíme maso, přilijeme vývar z kostky masoxu, přiklopíme pokličkou a necháme dusit. Během dušení maso občas obracíme a podle potřeby mírně podlijeme. Když je maso poloměkké, odklopíme a dopékáme v předehřáté troubě do červena. Upečené maso rozkrájíme na porce a přelijeme přecezenou šťávou. Podáváme s knedlíkem nebo brambory. To vše je možné udělat i s králíkem.


Fotky receptu Zaječí hřbet s játry:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zaječí hřbet s játry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !