Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaječí plátky po provensálsku

fotka Zaječí plátky po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zaječí plátky po provensálsku:

4 silnější plátky ze zaječího zadního masa  | 30 g slaniny  | 3 lžíce oleje  | sklenka červeného vína  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 1/2 stroužku česneku  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Zaječí plátky po provensálsku:

Plátky masa odblaníme, po obvodu nařízneme na třech místech, jemně naklepáme, protkneme klíny slaniny, osolíme, opepříme a prudce opečeme na oleji a na kostičkách slaniny. Podlijeme je několika lžícemi vody a dusíme pod pokličkou do změknutí na malém plaménku. Před koncem dušení přidáme víno, rajčatový protlak a prolisovaný nebo jemně rozetřený česnek. Podáváme s bramborovými kroketami nebo se smaženými bramborovými hranolky.


Fotky receptu Zaječí plátky po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zaječí plátky po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !