Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaječí plátky po provensálsku

fotka Zaječí plátky po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zaječí plátky po provensálsku:

4 silnější plátky ze zaječího zadního masa  | 30 g slaniny  | 3 lžíce oleje  | sklenka červeného vína  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 1/2 stroužku česneku  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Zaječí plátky po provensálsku:

Plátky masa odblaníme, po obvodu nařízneme na třech místech, jemně naklepáme, protkneme klíny slaniny, osolíme, opepříme a prudce opečeme na oleji a na kostičkách slaniny. Podlijeme je několika lžícemi vody a dusíme pod pokličkou do změknutí na malém plaménku. Před koncem dušení přidáme víno, rajčatový protlak a prolisovaný nebo jemně rozetřený česnek. Podáváme s bramborovými kroketami nebo se smaženými bramborovými hranolky.


Fotky receptu Zaječí plátky po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zaječí plátky po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles