Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Základní rajčatová omáčka

fotka Základní rajčatová omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Základní rajčatová omáčka:

400 g pokrájených rajčat  | 1 ks menší cibule  | 1 ks stroužek česneku  | 2 ks bobkového listu  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 2 lžíce nasekané petrželky  | 1 lžička sušeného oregana  | 1 lžička cukru  | dle chuti: mletý černý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Základní rajčatová omáčka:

Na středním plameni rozehřejeme v pánvi olej a 2-3 minuty restujeme na drobno pokrájenou cibuli, až nám zesklovatí. Přidáme nasekaný česnek a restujeme další minutu. Nakonec vmícháme pokrájená rajčata, oregano petrželku, bobkové listy, rajčatový protlak a cukr, podle chuti osolíme a okořeníme mletým pepřem. Omáčku uvedeme do varu, zmírníme teplotu a bez pokličky ji necháme 15-20 minut povařit, do odpaření poloviny tekutiny. Ochutnáme a popřípadě přidáme koření, přisolíme nebo přisladíme cukrem a před další aplikací odstraníme bobkové listy.



Fotky receptu Základní rajčatová omáčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Základní rajčatová omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !