Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základní rybí vývar

fotka Základní rybí vývar
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Základní rybí vývar:

500 g rybích odřezků a kostí  | 2 rybí hlavy  | 1 plátek celeru  | 1000 ml vody  | 1 petržel  | 1 mrkev  | 1 cibule  |  sůl  | Na vyčištění (vyčeření):  | 2 bílky

Postup přípravy receptu Základní rybí vývar:

Očištěné a omyté rybí odřezky a rybí hlavy zbavené žáber vložíme do hrnce s 1000 ml studené vody, přidáme očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli, osolíme a zvolna vaříme 40 minut. Během varu odstraňujeme tvořící se pěnu. Hotový vývar scedíme, maso z hlav a odřezků obereme a použijeme jinak. Vývar zbavíme mastnoty položením ubrousku na jeho hladinu a potom jej vyčistíme bílky. Ze dvou bílků ušleháme tuhý sníh a za stálého šlehání k němu po trochách přiléváme kalný horký vývar. Poté postavíme zpět na plotnu a zvolna provaříme po dobu 10 až 15 minut. Vyčištěný vývar přecedíme přes pláténko vložené do cedníku.


Fotky receptu Základní rybí vývar:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Základní rybí vývar
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !