Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.06. 2025
Dnes má svátek Šárka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Žamberský řízek

fotka Žamberský řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Žamberský řízek:

600 g vepřové kýty  | 4 plátky šunky  | 3 lžíce sádla  |  sůl  | 2 stroužky česneku  | 1 lžíce hořčice  | 2 lžíce másla  | 1 dl masového vývaru

Postup přípravy receptu Žamberský řízek:

Z vepřové kýty ukrojíme přes vlákno stejné plátky, mírně je naklepeme a potřeme utřeným česnekem se solí a hořčicí. Na jednu polovinu takto připraveného masa položíme plátek šunky, druhou polovinu přehneme a kraje sklepneme, aby se řízek nerozbalil. Řízek opečeme po obou stranách na tuku, pak do výpeku přidáme máslo, necháme rozpustit, zastříkneme vývarem a podle potřeby osolíme. Opečený řízek přelijeme šťávou.


Fotky receptu Žamberský řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žamberský řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !