Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampionová omáčka s petrželkou

fotka Žampionová omáčka s petrželkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Žampionová omáčka s petrželkou:

200 g čerstvých žampionů  | 1 lžíce másla  | 1 cibule  | 1 hrnek vývaru z masoxu  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce másla  | špetka soli  | špetka pepře  | špetka kmínu  | hrst petrželky

Postup přípravy receptu Žampionová omáčka s petrželkou:

Houby očistíme a nakrájíme. V kastrole na lžíci másla osmahneme jemně pokrájenou cibuli, na ni vložíme houby, podlijeme šálkem vývaru z masoxu, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Ze 2 lžic hladké mouky a lžíce másla usmažíme světlou jíšku, zalijeme ji čvrt
litrem vývaru a povaříme. Procedíme ji na udušené houby a ještě povaříme za stálého míchání. Ochutíme solí, pepřem a kmínem a posypeme petrželkou. Podáváme s vařeným hovězím masem.


Fotky receptu Žampionová omáčka s petrželkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampionová omáčka s petrželkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !