Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená krkovička

fotka Zapečená krkovička
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Zapečená krkovička:

4 krkovice  | 4 stroužky česneku  | 5 vajec  | 3 lžíce smetany  | 2 lžíce dijonské hořčice  | 3 cibule  | 150 g anglické slaniny  | hrst bylinkové směsi  |  strouhanka  |  olej na smažení  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapečená krkovička:

Krkovičku nakrájíme na řízky, nařízneme, lehce vyklepeme, posolíme a popepříme. Každý řízek potřeme jedním prolisovaným stroužkem česneku. V míse našleháme vajíčka, smetanu, bylinky a hořčici. Krkovičky obalíme ve strouhance a vyskládáme na tác. V pánvi rozpálíme olej a pak každou krkovičku obalíme ve vajíčkové směsi a ihned osmahneme z obou stran do růžova. Na dno pekáčku dáme polovinu slaniny, pak cibuli na kolečka, na to maso a opět slaninu a cibuli. Přiklopíme a pečeme 45 minut na 200 stupňů. Podáváme s br. kaší.


Fotky receptu Zapečená krkovička:

Zapečená krkovička
Zapečená krkovička
Zapečená krkovička
Zapečená krkovička
Zapečená krkovička
Zapečená krkovička
Fotky vložil: mihol,GabiC,Natural 
Hodnocení receptu Zapečená krkovička
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !