Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená treska po švédsku

fotka Zapečená treska po švédsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zapečená treska po švédsku:

800 g filé z tresky mražené  | 4 větší mrkve  | 2 pórky  | 2 zakysané smetany  | 200 g strouhaný sýr  |  pažitka  |  petrželka  |  kopr  |  provensálské koření  |  sůl  |  pepř  |  olivový olej  | 2 varné sáčky rýže

Postup přípravy receptu Zapečená treska po švédsku:

Nejprve připravíme zeleninu - omyjeme a nastrouháme mrkev (najemno nebo na hrubší oka), na kolečka nakrájíme pórek a obojí osmahneme na olivovém oleji. Mezitím připravíme omáčku na zalití. Do misky dáme zakysanou smetanu a vmícháme pokrájené čerstvé bylinky. Zamícháme a přidáme provensálské koření, černý pepř a trochu soli. Dno pekáče nebo zapékací mísy polijeme olivovým olejem a nasypeme na něj osmahnutou mrkev s pórkem, rozhrneme, aby pokryla celé dno. Na ni rozložíme tresku, osolíme, opepříme a dáme do vyhřáté trouby zapéct asi na 15 minut. Rybu vyndáme z trouby a zalijeme omáčkou, aby byla celá ryba zakrytá. Navrch posypeme nastrouhaný sýr (dávám ho hodně) a dáme ještě asi na 15 minut zapéct. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Zapečená treska po švédsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená treska po švédsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !