Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečené bifteky se zeleninou a těstovinou

fotka Zapečené bifteky se zeleninou a těstovinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Zapečené bifteky se zeleninou a těstovinou:

700 g mletého hovězího masa  |  vejce  |  oregáno  |  sůl a pepř  |  různá zelenina  | 1 plechovka rajčat  |  kečup  |  těstoviny

Postup přípravy receptu Zapečené bifteky se zeleninou a těstovinou:

Maso okořeníme, smícháme s vejcem a vytvoříme bifteky. Obalíme je v hladké mouce a zprudka z obou stran opečeme na pánvi s olejem. Přendáme je do zapékací misky. Na pánvi ve výpeku z masa opečeme na kolečka nakrájenou cibuli a jakoukoliv zeleninu (rajčata, papriky, mrkev, česnek, žampiony...). Rozpečenou zeleninu zalijeme plechovkou rajčat, přidáme kečup, okořeníme a směsí přelijeme bifteky. Lze přidat i trochu smetany a zapékáme při 200 stupních asi půl hodiny. Před koncem pečení položíme na každý biftek plátek sýra. Podáváme s vařenými těstovinami.


Fotky receptu Zapečené bifteky se zeleninou a těstovinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené bifteky se zeleninou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !