Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.07. 2025
Dnes má svátek Bořek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené klobásky

fotka Zapečené klobásky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapečené klobásky:

450g libových klobásek nebo párků  |  tuk na vymazání formy  | 4 plátky slaniny  | 4 rajčata, rozpůlená  | 1 lžička sušeného rozmarýnu  | 4 vejce  | 25g hladké mouky  | 200ml mléka  | 1 lžíce kremžské hořčice  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Zapečené klobásky:

1. Opečte klobásky
Troubu předehřejte na 200°C. Mělkou zapékací formu vymažte a rozložte do ní klobásy. Pečte deset minut, až budou pěkně křupavé. Pak přidejte plátky slaniny a rajčata, posypte rozemnutým rozmarýnem a pečte a pečte ještě pět minut.

2. Přidejte vejce
Vejce prošlehejte se zbylými přísadami. Vzniklou směsí přelijte klobásy s rajčaty a zapékejte ještě dvacet minut, až vaječná směs zpevní a vyběhne.


Fotky receptu Zapečené klobásky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené klobásky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !