Použité suroviny receptu Zapečené kotlety s lečem v římském hrnci:
2 vejce
| 4 kotlety
| 100 g parmezánu
| 1 sklenice leča
| 150 ml smetany
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Zapečené kotlety s lečem v římském hrnci:
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a narovnáme do římského hrnce.
Lečem přelijeme plátky masa. Do smetany přidáme vejce, směs rozšleháme a zalijeme jí plátky masa s lečem.
Parmezán nastrouháme a posypeme jím smetanu. Hrnec přiklopíme víkem a vložíme jej do studené trouby. Teplotu postupně zvyšujeme až ke 200 °C.
Pečeme přibližně 70 minut.
Fotky receptu Zapečené kotlety s lečem v římském hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!