Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené žemle

fotka Zapečené žemle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapečené žemle:

8 žemlí  | 150 g zbytků vařeného nebo pečeného drůbežího masa  | 1 cibule  | 1 lžíce oleje  | 150 g majonézy  | 2 natvrdo uvařená vejce  | 1 lžička hořčice  | 1 lusk červené kapie  |  pažitka  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapečené žemle:

Povrch žemlí seřízneme a vnitřek vydlabeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, které na oleji osmažíme. Přidáme na kostky nakrájené maso, nakrájenou kapii a dusíme, až je kapie měkká. Necháme vychladnout, vmícháme drobně sekaná vejce, pažitku, hořčici, nakonec majonézu. Osolíme a pořádně promícháme. Směsí naplníme housky a dáme na plech do trouby. Asi 15 minut zapékáme. Podáváme teplé.


Fotky receptu Zapečené žemle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené žemle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !