Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečení čerti

fotka Zapečení čerti
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Zapečení čerti:

0,5 kg kabanos, uzenky  | 3 cibule  | 3 rajčata  |  pálivá paprika  |  sůl, pepř  | 1 černé pivo

Postup přípravy receptu Zapečení čerti:

Kabanos nebo uzenky nařízneme, narovnáme do pekáčku, osolíme, opepříme, přidáme nakrájená rajčata s cibulí, pálivou papriku a vše zalijeme černým pivem.
Pečeme v troubě asi půl hodiny na 180 stupnů. Pro obměnu někdy přidám i plnotučnou hořčici.


Fotky receptu Zapečení čerti:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečení čerti
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !