Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.10. 2025
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený hejk se špenátem

fotka Zapečený hejk se špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečený hejk se špenátem:

4 ks menší hejci  | 900 g zmrazeného špenátu  | 200 g tvrdého sýra (Madelant)  | 2 stroužky česneku  |  sůl  |  petrželka

Postup přípravy receptu Zapečený hejk se špenátem:

Hejky pořádně omyjeme, očistíme a nasolíme zvenčí i uvnitř. Špenát necháme rozpustit v kastrolu na troše másla. Osolíme jej a přidáme prolisovaný česnek. Necháme povařit a takto připravený dáme do zapékací mísy. Hejky rozprostřeme na špenát a pečeme zprudka 5-8 minut. Nakonec ryby posypeme strouhaným sýrem a dopečeme. Zapečený hejk se špenátem se podává s vařenými brambory.


Fotky receptu Zapečený hejk se špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený hejk se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky