Použité suroviny receptu Zapečený hejk se špenátem:
4 ks menší hejci
| 900 g zmrazeného špenátu
| 200 g tvrdého sýra (Madelant)
| 2 stroužky česneku
| sůl
| petrželka
Postup přípravy receptu Zapečený hejk se špenátem:
Hejky pořádně omyjeme, očistíme a nasolíme zvenčí i uvnitř. Špenát necháme rozpustit v kastrolu na troše másla. Osolíme jej a přidáme prolisovaný česnek. Necháme povařit a takto připravený dáme do zapékací mísy. Hejky rozprostřeme na špenát a pečeme zprudka 5-8 minut. Nakonec ryby posypeme strouhaným sýrem a dopečeme. Zapečený hejk se špenátem se podává s vařenými brambory.
Fotky receptu Zapečený hejk se špenátem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!