Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.07. 2025
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečený květák se sýrem a kysanou smetanou

fotka Zapečený květák se sýrem a kysanou smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Zapečený květák se sýrem a kysanou smetanou :

1 květák  | 100 g hermelínu nebo nivy  | 1 zakysaná smetana  | 3 vejce  |  máslo  |  pažitka

Postup přípravy receptu Zapečený květák se sýrem a kysanou smetanou :

Květák uvaříme do poloměkka. Uvařený rozebereme na růžičky a naskládáme do vymazané zapékací misky nebo pekáčku. Polovinu nastrouhaného sýra smícháme s kysanou smetanou, nasekanými bylinkami a rozšlehanými vejci. Tuto směs nalijeme na květák a dáme na 20 minut zapéci. Před dopečením nasypeme zbylý sýr na květák a necháme rozpustit.


Fotky receptu Zapečený květák se sýrem a kysanou smetanou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený květák se sýrem a kysanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !