Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený pangasius se sýrem

fotka Zapečený pangasius se sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečený pangasius se sýrem:

500 g ryby Pangasius  | 100 g plátkového sýru  | 1 lžička soli  | 0,5 lžičky bílý pepř  | 0,5 lžičky kmínu  | 2 lžíce oleje  | 10 g másla

Postup přípravy receptu Zapečený pangasius se sýrem:

Rybu nerozmrazujeme, opláchneme a plátky posolíme, popepříme a vložíme do olejem vymazaného pekáče. Posypeme lehce kmínem a na každý plátek položíme kousek másla a vložíme do vyhřáté trouby (180°C) a necháme péct 20- 30 min. Poté plátky poklademe plátkovým sýrem a zapečeme ještě 5-10 minut. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.


Fotky receptu Zapečený pangasius se sýrem:

Zapečený pangasius se sýrem
Zapečený pangasius se sýrem
Zapečený pangasius se sýrem
Zapečený pangasius se sýrem
Zapečený pangasius se sýrem
Zapečený pangasius se sýrem
Zapečený pangasius se sýrem
Zapečený pangasius se sýrem
Zapečený pangasius se sýrem
Zapečený pangasius se sýrem
Fotky vložil: Silra,oko,tvackova1 
Hodnocení receptu Zapečený pangasius se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !