Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapékaná kapusta s masem, rýží a smetanou

fotka Zapékaná kapusta s masem, rýží a smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapékaná kapusta s masem, rýží a smetanou:

200 g rýže  | 1 kg kapusty  | 2 lžíce sádla  | 200 g pečeného vepř. masa s tukem  | 200 ml smetany  | 150 g klobásy  |  strouhanka  |  pepř a sůl  |  chléb

Postup přípravy receptu Zapékaná kapusta s masem, rýží a smetanou:

Kapustu očistíme, rozkrojíme na čtvrtky, vaříme 10 minut v osolené vodě a dáme ji na síto okapat. Rýži udusíme do poloměkka, vidličkou nakypříme a dáme trochu zchladnout. Sádlem vymastíme ohnivzdornou zapékací mísu, na dno rozložíme vrstvu kapustových listů, posypeme drobně nakrájeným masem, pokapeme lžící šťávy s tukem a lžící smetany. Na další vrstvu kapustových listů rozložíme rýži, opět pokapeme šťávou a smetanou. Vrstvy střídáme. Poslední musí být kapustové listy, posypané strouhankou a pokapané sádlem. Pečeme dozlatova, podáváme s chlebem.


Fotky receptu Zapékaná kapusta s masem, rýží a smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaná kapusta s masem, rýží a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !