Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaná ryba se žampiony

fotka Zapékaná ryba se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapékaná ryba se žampiony:

4 porce malých ryb  |  citronová št'áva z 1 citronu  | 20 g másla  | 2 lžíce oleje  | 100 g stouhaného sýru  | 1 1/2 dl smetana na šlehání  | 100 g žampionů  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapékaná ryba se žampiony:

Porce ryby pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Pak je osušíme, osolíme, po obou stranách opečeme na oleji a přeložíme do čtyř zapékacích misek. Žampiony nakrájené na plátky osmahneme na másle, urovnáme kolem porcí ryby, přelijeme je smetanou, osolíme, posypeme strouhaným sýrem a zapékáme pod grilem nebo v horké troubě. Zapékaná ryba se žampiony se podává s pečivem.


Fotky receptu Zapékaná ryba se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaná ryba se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !