Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.04. 2025
Dnes má svátek Erika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané jahody se zmrzlinou

fotka Zapékané jahody se zmrzlinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapékané jahody se zmrzlinou:

500 g jahod  | 2 ks sušenky  |  vanilková zmzlina  | 4 ks vajíčka  | 3 lžic moučkového cukru  | 1 balíček vanilkového cukru  | 2,5 lžíce polohrubé mouky

Postup přípravy receptu Zapékané jahody se zmrzlinou:

Jahody omyjeme, rozpůlíme a vložíme do zapékací misky. Obě sušenky rozdrobíme a posypeme jimi jahody. Z vajíček oddělíme žloutky od bílků a bílky ušleháme se třemi lžícemi cukru a vanilkovým cukrem, přidáme žloutky a nakonec opatrně přisypeme prosátou mouku a lehce promícháme. Hmotou překryjeme jahody. Troubu předehřejeme na 175 °C a dezert pečeme 30 minut, až se povrch zbarví dozlatova. Upečený dezert zdobíme kopečky vanilkové (nebo jiné) zmrzliny a ihned podáváme.


Fotky receptu Zapékané jahody se zmrzlinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané jahody se zmrzlinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !