Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané lasagne

fotka Zapékané lasagne
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapékané lasagne:

500 g těstovin  | 2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | 400 g mletého libového hovězího masa  |  sůl  |  mletý pepř  | 1 lžíce rajčatového protlaku  |  voda dle potřeby  | 40 g másla  | 200 g strouhaného čedaru

Postup přípravy receptu Zapékané lasagne:

Na rozehřátý olej dáme nakrájenou cibuli, česnek, mleté syrové hovězí maso, přidáme sůl, pepř, rajčatový protlak a vše zalijeme vodou a za občasného míchání dusíme 40 minut. Mezitím uvaříme v osolené vodě těstoviny, scedíme a necháme je okapat. Ohnivzdornou misku vymastíme máslem a dno poklademe vrstvou těstovin, přelijeme masovou omáčkou a posypeme strouhaným sýrem. Takto postupujeme až do spotřebování všech surovin. Poslední vrstvu tvoří strouhaný sýr. Těstoviny ještě pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéci asi na půl hodiny do vyhřáté trouby.


Fotky receptu Zapékané lasagne:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané lasagne
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !