Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
![2.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.67/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapékané lilky:
1 balení bramborová kaše s mlékem Vitana
| 1 cibule
| 2 lilky
| 2 lžíce oleje
| 50 g anglické slaniny
| 150 g šunky
| česnek, oregano, petrželka
Postup přípravy receptu Zapékané lilky:
Lilky podélně rozpůlíme, jejich dužinu částečně vydlabeme a dáme stranou. Vydlabané poloviny lilků krátce povaříme. Na pánvi osmahneme slaninu, na které zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme utřený česnek. Po chvíli přidáme dužinu z lilků, nakrájenou šunku, část petržele a dobromysl. Směs osolíme. Vydlabané půlky lilků naplníme hotovou směsí, kterou pokryjeme připravenou Bramborovou kaší s mlékem Vitana (k přípravě stačí voda). Ozdobíme strouhaným sýrem, nakrájenými proužky šunky a zbylou petrželkou. Na závěr plněné lilky zapečeme v předehřáté troubě.
Fotky receptu Zapékané lilky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!