Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapékaný pstruh

fotka Zapékaný pstruh
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapékaný pstruh:

2 rajčata  |  sůl  |  oliv. olej  | 250 ml smetana na vaření  | 4 pstruhy  | 1 bal. kroket  | 4 cibule  |  pepř  | 1/2 citronu  |  provensál. koření  | 1/2 kg brambor  |  fritovací olej

Postup přípravy receptu Zapékaný pstruh:

Cibuli a brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky.
Na dno zapékací formy poklademe vrstvu cibule, na ni vrstvu brambor a přidáme na plátky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme, posypeme provensálským kořením nebo řeckými bylinkami.
Nakonec položíme dobře omyté a očištěné pstruhy osolené a zakapané olivovým olejem.
Naplněnou pečící formu vložíme do trouby a pečeme asi 50 minut při 160 °C. Před dokončením kolem ryb nalijeme smetanu na vaření a necháme ji prohřát.
Ve fritovacím hrnci si připravíme krokety.
Zapékaného pstruha servírujeme spolu s kroketami a s čerstvou i nakládanou zeleninou, pstruha ozdobíme plátky citronu. Vhodný je česnekový dresink.


Fotky receptu Zapékaný pstruh:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaný pstruh
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !