Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zavařované hříbečky

fotka Zavařované hříbečky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 31

Použité suroviny receptu Zavařované hříbečky:

1 kg malé hříbky  | 1 okurek  |  kozí rohy  |  sladkokyselý nálev  | 1 kg cibule

Postup přípravy receptu Zavařované hříbečky:

Hříbky vaříme ve vodě asi 10 minut. Mezitím si připravíme další suroviny. Okurku zbavíme semínek a nakrájíme ji na kostičky asi 1,5x1,5 cm (záleží na velikosti hříbků). Cibulky oloupeme a rozkrojíme na podobnou velikost jako okurku. Kozí rohy zbavíme semínek a nakrájíme nejlépe na 1cm široká kolečka. Hříbky omyjeme a smícháme s cibulkami, okurkou a kozími rohy. dáme do sklenic, zalijeme sladkokyselým nálevem tak, aby byla směs zcela ponořena a zavařujeme ve vodě o teplotě 80 st.C. podáváme jako přílohu, chuťovku nebo jakkoli vás napadne. Dobrou chuť.


Fotky receptu Zavařované hříbečky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zavařované hříbečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !