Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Meruňkový džem s pektogelem

Meruňkový džem s pektogelem
3. 07. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Meruňkový džem s pektogelem: Meruňky umeleme nebo pokrájíme na malé kousky a prudce vaříme asi 5 minut. Potom přidáme cukr smíchaný s pektogelem a vaříme ještě za stálého míchání 5 minut, Před koncem varu vmícháme kyselinu citrón ... …více»

Malinový džem a pektogelem

Malinový džem a pektogelem
3. 07. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Malinový džem a pektogelem: Čisté zahradní maliny dáme do kastrolu a za stálého míchání prudce 3 minuty vaříme. Potom přidáme cukr smíchaný s pektinem a vaříme dalších 7 minut. Před ukončením varu vsypeme kyselinu citrónovou. Ho ... …více»

Maliny ve vlastní šťávě

Maliny ve vlastní šťávě
3. 07. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Maliny ve vlastní šťávě: Očištěné zralé maliny opereme a necháhme okapat. Potom je plníme do sklenic a prosypáváme cukrem. Uzavřeme a sterilujeme. ... ... …více»

Jeřabiny na způsob brusinek

Jeřabiny na způsob brusinek
3. 07. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Jeřabiny na způsob brusinek: Očištěné jeřabiny spařímee vroucí vodou a necháme krátce povařit. Potom je slijeme, vložíme do kastrolu, trochu podlijeme a zasypeme cukrem. Zahříváme na mírném ohni, dokud se cukr nerozpustí. Pak pr ... …více»

Zmrazené jahody

Zmrazené jahody
3. 07. 2008 Zavařování Žádné hodnocení
Příprava receptu Zmrazené jahody: Zralé červené jahody opereme, odstraníme stopky a v jedné vrstvě narovnáme na tác a dáme do chladničky předmrazit. Když jsou částečně ztuhlé, plníme je do polyetylénových sáčků, z nich vytlačíme vzduc ... …více»
 

Jahodová šťáva pařená

Jahodová šťáva pařená
3. 07. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jahodová šťáva pařená: Drobné, pěkně zbarvené jahody očistíme a vložíme do porcelánové nádoby. Posypeme je pískovým cukrem a necháme asi 2 hodiny proslazovat. Pak přendáme do pařáku a paříme 2 hodiny. Šťávu plníme do čistýc ... …více»

Třený rosol z jahod

Třený rosol z jahod
3. 07. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Třený rosol z jahod: Na 1 kg jahod 1 1/2 kg práškového cukru. Očištěné drobné jahody zahradní nebo jahody lesní dobře rozmačkáme, přidáme prosátý cukr a třeme, dokud se cukr nerozpustí a jahodová směs nenapění. Potom p ... …více»

Dýně s brusinkami

Dýně s brusinkami
3. 07. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Dýně s brusinkami: Na 1 l vody 400 g cukru Sterilace : 1 l sklenice 20 minut při 80 °C Očištěnou dýni nakrájíme na kostky a uvaříme v cukerném roztoku dopoloměkka. Potom ji navrstvíme střídavě s předem přebranými br ... …více»

Dýňový kompot s citrónovou šťávou

Dýňový kompot s citrónovou šťávou
3. 07. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Dýňový kompot s citrónovou šťávou: Sterilace: 1 l sklenice 25 minut při 85 °C. Zralou dýni oloupeme, rozkrojíme a odstraníme měkký vnitřek s jádry. Potom ji vroubkovaným nožem nakrájíme na kostky nebo proužky a vložíme do kastrolu. Po ... …více»

Brusinky s loupanými švestkami

Brusinky s loupanými švestkami
3. 07. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Brusinky s loupanými švestkami: Přebrané, omyté a okapané brusinky vaříme s cukrem a kořením asi 10 minut. Pak brusinky vyjmeme a ve zbylé šťávě povaříme oloupané švestky, které rovněž vyjmeme ze šťávy. Potom na dno nahřátých skleni ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !