Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodový protlak

Jahodový protlak
5. 07. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Jahodový protlak: Jahody opláchneme, pečlivě očistíme a necháme dobře okapat. Nakrájíme je nadrobno a posypeme želírovacím cukrem. Rozmělníme je ponorným mixerem a plníme do horkých, suchých sterilních sklenic a neprod ... …více»

Kořeněné hrušky

Kořeněné hrušky
5. 07. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Kořeněné hrušky: Oloupané hrušky po délce rozpůlíme a zbavíme jádřinců. Ve 1/4 litru vody svaříme ocet (nejlépe vinný ), cukr a skořici. V tomto nálevu povaříme hrušky doměkka. Vyjmeme je, dáme do velké skleni ... ... …více»

Meruňkový džem s rybízem

Meruňkový džem s rybízem
4. 07. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Meruňkový džem s rybízem : Meruňky křížem nakrojíme a spaříme vroucí vodou, Zchladíme je a sloupneme. Rozpůlíme, odstraníme pecku a dužinu nakrájíme na kousky. Rybíz oplácheme, necháme okapat a bobule očešeme. Ovoce vložíme do ... …více»

Rajská jablíčka v pikantním nálevu

Rajská jablíčka v pikantním nálevu
3. 07. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Rajská jablíčka v pikantním nálevu: Rajčata lze konzervovat oloupaná i ve slupce. Pokud je chceme nakládat oloupaná, můžeme využít mikrovlnné trouby. Rajčata omyjeme a nakrájíme na čtvrtiny nebo silnější plátky. Pokud máme malá rajč ... …více»

Houby v solném nálevu

Houby v solném nálevu
3. 07. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Houby v solném nálevu: Směs hub očistíme, opláchneme, pokrájíme na plátky a za stálého varu povaříme 4 minuty. Pak je slijeme, propláchneme studenou vodou a plníme do připravených čistých sklenic. Během plnění prokládám ... …více»
 

Rybízový džem s jahodami

Rybízový džem s jahodami
3. 07. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Rybízový džem s jahodami: Očištěné jahody prosypeme 200 g cukru a necháme do druhého dne. Potom šťávu z jahod slijeme, přidáme rybízovou dřeň a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Přidáme zbývající cukr a dále zahušťujeme ... …více»

Kompot z červeného rybízu

Kompot z červeného rybízu
3. 07. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Kompot z červeného rybízu: Sterilace: 1 l sklenice 20 minut při 85 °C. 0,5 l sklenice 15 minut při 85 °C Zralý a pevný rybíz opereme, necháme okapat a potom otrháme třapiny. Rybíz plníme do připravených sklenic a set ... ... …více»

Reveň ve vlastní šťávě

Reveň ve vlastní šťávě
3. 07. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Reveň ve vlastní šťávě: Očištěnou reveň oloupeme, nakrájíme na kousky a vložíme do kastrolu s vroucí vodou, stáhneme z ohně a necháme chvíli stát. reveň ocedíme a necháme okapat. Potom ji skládáme do sklenic a prosypáváme cu ... …více»

Ostružinový džem

Ostružinový džem
3. 07. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Ostružinový džem: Očištěné ostružiny prudce vaříme asi 3 minuty. Potom přidáme pískový cukr a vaříme za stálého míchání dalších 7 minut. Pektin nemusíme přidávat. Horký džem plníme do předehřátých sklenic a uzavřeme dv ... …více»

Ostružinový kompot

Ostružinový kompot
3. 07. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Ostružinový kompot: sterilace : 1l sklenice 20 minut při 80°C 0,5 l sklenice 15 minut při 80°C Na kompot používáme pouze velké pevné ostružiny. Přebereme je, opereme, zbavíme stopek a necháme okapat. Potom ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !