Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
17. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablko - hruškový džem s vodkou: Na 7 sklenic po 200 ml. Jablka a hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrájíme nadrobno ( nebo nastrouháme) a navážíme 700 g jablek, 650 g hrušek. Ovoce, vodku a kyselinu citronovou smícháme v hrnci s želírova ... …více»
|
17. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Hořčice ke grilování: Všechnu zeleninu očistíme, oloupeme, opláchneme v čisté vodě a každou zvlášť uvaříme ve vodě ochucené lžičkou soli a lžičkou octa. Měkkou zeleninu pokrájíme na drobné kostičky, nudličky nebo dílky, kv ... …více»
|
16. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rebarborový džem: Rebarboru oloupeme, pokrájíme na malé kostičky a dáme vařit do vody. Za stálého míchání vaříme asi 5 minut, pak přidáme oloupaný a nakrájený banán a rozinky. Vaříme asi dalších 10 minut.
Do cukru ... …více»
|
16. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Sedmikráskový med: Květy propláchneme ve studené vodě. Zalijeme je vařící vodou a nakrájíme k nim citron na kolečka, ale bez pecek. Do druhého dne, necháme vylouhovat. Druhý den přez tuhé plátno přecedíme do hrnce vodu ... …více»
|
16. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Višňovo - jablečný džem se skořicí: Na 5 sklenic po 200 ml. Višně omyjeme, zbavíme stopek, vypeckujeme a navážíme 600 g. Jablka omyjeme, oloupeme, vyřízneme jádřince, nakrájíme nadrobno a navážíme 400 g. Ovoce, skořici a kyselinu citro ... …více»
|
16. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Brusinkový džem s koňakem: Na 5 sklenic po 200 ml. Brusinky přivedeme společně s vodou a cukrem za stálého míchání k varu. Vaříme 10 minut. Přimícháme Gelfix Klasik 1:1 a za stálého míchání znovu povaříme. Sundáme z plotny a p ... …více»
|
16. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rybízovo - borůvkový džem: Na 7 sklenic po 200 ml. Rybíz omyjeme, otrháme od stonků a nyvážíme 1000 g. Borůvky přebereme, omyjeme a navážíme 500 g. Ovoce a želírovací cukr dobře promícháme v hrnci. Vše za stálého míchání vařím ... …více»
|
16. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Meruňkovo - banánový džem: Na 7 sklenic po 200 ml. Meruňky omyjeme, necháme okapat, vypeckujeme, nakrájíme nadrobno a navážíme 1000 g. Banýny oloupeme, nakrájíme a navážíme 500 g. Ovoce a kyselinu citronovou v hrnci promícháme ... …více»
|
16. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Broskvovo - malinový džem: Na 5 sklenic po 200 ml. Broskve omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme, vypeckujeme, nadrobno nakrájíme a navážíme 700 g. Maliny přebereme a navážíme 300 g. Ovoce dáme do hrnce. Cukr smícháme s Gelfix Su ... …více»
|
16. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Džem z jahod, rebarbory a malin: Na 7 sklenic po 200 ml. Jahody omyjeme, necháme okapat, zbavíme stopek, nakrájíme a navážíme 600 g. Rebarboru omyjeme, nakrájíme na malé kousky ( neloupeme) a navážíme 300 g. Maliny přebereme a naváž ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |