Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
15. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Borůvkový džem s kousky jablek: Na 4 sklenice po 350 ml. Borůvky omyjeme, jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců, odvážíme 500 g a nakrájíme na kousky. Ovoce přivedeme k varu, přidáme cukr a vaříme 3 minuty. Naplníme sklenice a ... …více»
|
15. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jahodo - rybízový džem: Na 4 sklenice po 350 ml. Jahody omyjeme, zbavíme stopek a nakrájíme na malé kousky. Rybíz omyjeme, zbavíme stopek a spolu s jahodami a cukrem dáme do hrnce a za stálého míchání přivedeme k varu a va ... …více»
|
15. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Banánový džem: Na 4 sklenice po 350 ml. Oloupané banány nakrájíme na malé kousky a vidličkou rozmačkáme. Přidáme šťávu z grapefruitu a vody a vše důkladně promícháme. Přidáme Gelfix smíchaný s cukrem a za stálého m ... …více»
|
15. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kiwi - pomerančový džem: Na 4 sklenice po 350 ml. Pomeranče nakrájíme na malé kousky a rozmělníme. K tomu přidáme na malé kousky kiwi. Přimícháme Gelfix a za stálého míchání povaříme asi 3 minuty. Potom přidáme cukr a ještě ... …více»
|
15. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Borůvková zavařenina s kávou: Na 5 1/4 litru sklenic. Cukr a pektin promícháme nebo použijeme 1 hrnek želírovacího cukru. V hrnci jej smícháme s borůvkama, citronovou kůrou, vodou a s anýzovým likérem. Uvedeme do varu a za stálé ... …více»
|
15. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Med z květů lípy a černého bezu: Květy vaříme asi 20 minut, necháme 24 hodin stát, scedíme a květy vymačkáme. Výluh vaříme s cukrem a kyselinou citronovou asi hodinu. ... ... …více»
|
15. 03. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Škvarková paštika: Škvarky a maso jemně umeleme a všechny přísady promícháme. Paštiku vlijeme do sklenic, uzavřeme a sterilujeme varem (100°C) první den hodinu a druhý den opět hodinu. Pak necháme vychladnout a použijem ... …více»
|
14. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Opilé švestky: Švestky omyjeme, osušíme a vypeckujeme. Ze 4 ks pecek vyloupneme jádra a po jednom rozložíme na dno každé sklenice. Potom do sklenic narovnáme švestky.
Nálev si připravíme z alkoholu, ve kterém ro ... …více»
|
14. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablečné želé s tymiánem: cca 1,25 litru želé:
Do hrnce vlijeme jablečnou šťávu, vsypeme želírovací cukr a přivedeme k varu. Vaříme dvě minuty, vsypeme lístky tymiánu a necháme ještě dvě minuty bublat. Mezitím vypláchneme skl ... …více»
|
14. 03. 2008 Zavařování
Příprava receptu Džem z jablek a hrušek: CCA 1,2 litru džemu:
Jablka i hrušky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Citron pořádně vykartáčujeme, osušíme a nastrouháme z něj kůru, vymačkáme šťávu a kostičky jablek a hrušek v ní obalíme. Vanil ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |