Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Borůvkový džem s kousky jablek

Borůvkový džem s kousky jablek
15. 03. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Borůvkový džem s kousky jablek: Na 4 sklenice po 350 ml. Borůvky omyjeme, jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců, odvážíme 500 g a nakrájíme na kousky. Ovoce přivedeme k varu, přidáme cukr a vaříme 3 minuty. Naplníme sklenice a ... …více»

Jahodo - rybízový džem

Jahodo - rybízový džem
15. 03. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jahodo - rybízový džem: Na 4 sklenice po 350 ml. Jahody omyjeme, zbavíme stopek a nakrájíme na malé kousky. Rybíz omyjeme, zbavíme stopek a spolu s jahodami a cukrem dáme do hrnce a za stálého míchání přivedeme k varu a va ... …více»

Banánový džem

Banánový džem
15. 03. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Banánový džem: Na 4 sklenice po 350 ml. Oloupané banány nakrájíme na malé kousky a vidličkou rozmačkáme. Přidáme šťávu z grapefruitu a vody a vše důkladně promícháme. Přidáme Gelfix smíchaný s cukrem a za stálého m ... …více»

Kiwi - pomerančový džem

Kiwi - pomerančový džem
15. 03. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kiwi - pomerančový džem: Na 4 sklenice po 350 ml. Pomeranče nakrájíme na malé kousky a rozmělníme. K tomu přidáme na malé kousky kiwi. Přimícháme Gelfix a za stálého míchání povaříme asi 3 minuty. Potom přidáme cukr a ještě ... …více»

Borůvková zavařenina s kávou

Borůvková zavařenina s kávou
15. 03. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Borůvková zavařenina s kávou: Na 5 1/4 litru sklenic. Cukr a pektin promícháme nebo použijeme 1 hrnek želírovacího cukru. V hrnci jej smícháme s borůvkama, citronovou kůrou, vodou a s anýzovým likérem. Uvedeme do varu a za stálé ... …více»
 

Med z květů lípy a černého bezu

Med z květů lípy a černého bezu
15. 03. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Med z květů lípy a černého bezu: Květy vaříme asi 20 minut, necháme 24 hodin stát, scedíme a květy vymačkáme. Výluh vaříme s cukrem a kyselinou citronovou asi hodinu. ... ... …více»

Škvarková paštika

Škvarková paštika
15. 03. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Škvarková paštika: Škvarky a maso jemně umeleme a všechny přísady promícháme. Paštiku vlijeme do sklenic, uzavřeme a sterilujeme varem (100°C) první den hodinu a druhý den opět hodinu. Pak necháme vychladnout a použijem ... …více»

Opilé švestky

Opilé švestky
14. 03. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Opilé švestky: Švestky omyjeme, osušíme a vypeckujeme. Ze 4 ks pecek vyloupneme jádra a po jednom rozložíme na dno každé sklenice. Potom do sklenic narovnáme švestky. Nálev si připravíme z alkoholu, ve kterém ro ... …více»

Jablečné želé s tymiánem

Jablečné želé s tymiánem
14. 03. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Jablečné želé s tymiánem: cca 1,25 litru želé: Do hrnce vlijeme jablečnou šťávu, vsypeme želírovací cukr a přivedeme k varu. Vaříme dvě minuty, vsypeme lístky tymiánu a necháme ještě dvě minuty bublat. Mezitím vypláchneme skl ... …více»

Džem z jablek a hrušek

Džem z jablek a hrušek
14. 03. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Džem z jablek a hrušek: CCA 1,2 litru džemu: Jablka i hrušky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Citron pořádně vykartáčujeme, osušíme a nastrouháme z něj kůru, vymačkáme šťávu a kostičky jablek a hrušek v ní obalíme. Vanil ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !