Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Med tří bylin

Med tří bylin
2. 04. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Med tří bylin: Oprané květy podbělu, pampelišky a jitrocele dáme vařit do vody na 15 minut. Přidáme na kolečka pokrájený citron bez pecek. Odstavíme a necháme 24 hodin louhovat při pokojové teplotě. Po této době šťá ... …více»

Džem z hrušek a ananasu

Džem z hrušek a ananasu
2. 04. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Džem z hrušek a ananasu: Oloupané a očištěné hrušky nakrájíme a dusíme 5-10 minut doměkka, přidáme na kostičky pokrájený ananas, plátky oloupané limetky a šťávu z druhé limetky. Přivedeme k varu, za stálého míchání přidáme cu ... …více»

Meruňkovo-angreštový džem

Meruňkovo-angreštový džem
2. 04. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Meruňkovo-angreštový džem: Meruňky vypeckujeme, společně s angreštem je umeleme a asi 15 minut povaříme. Postupně přidáváme cukr a podle návodu na sáčku i Pektogel. Nakonec ochutíme rumem. Plníme do sklenic, dobře uzavřeme a st ... …více»

Pomerančový džem pro hlubokou kapsu

Pomerančový džem pro hlubokou kapsu
2. 04. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Pomerančový džem pro hlubokou kapsu: Nastrouhaná jablka smícháme s cukrem, nastrouhanou kůrou z dobře omytých pomerančů a citronovou šťávou a necháme 24 hodiny odležet. Poté je povaříme, přidáme pomerančovou šťávu a vaříme do zhoustnutí. ... …více»

Povidlová směs

Povidlová směs
2. 04. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Povidlová směs: Jablka a hrušky oloupeme a zbavíme jádřinců, švestky vypeckujeme, vše společně umeleme, smícháme s octem a necháme do druhého dne odležet. Druhý den za stálého míchání povaříme do zhoustnutí, přidáme ... …více»
 

Rybíz v mrkvi

Rybíz v mrkvi
2. 04. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Rybíz v mrkvi: Mrkev jemně nastrouháme, přidáme vodu a cukr a asi 5 minut povaříme. Přidáme rybíz, přivedeme k varu a naplníme do sklenic. Sterilujeme 20 minut při teplotě 90 stupňů Celsia. ... ... …více»

Sádlo a škvarky

Sádlo a škvarky
28. 03. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Sádlo a škvarky: Sádlo nakrájím na kostky a vložím do vyššího hrnce, podliju mlékem a škvařím dokud škvarky nezezlátnou. Je nutné to hlídat a míchat!!!, aby se sádlo nepřepálilo. Škvarky odeberu do sítky a důkladně je ... …více»

Zeleninová pomazánka k masu

Zeleninová pomazánka k masu
28. 03. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Zeleninová pomazánka k masu: Zeleninu umeleme. Dusíme ji 20 min. Pak přidáme Deko, cukr a ocet. Necháme ještě přejít varem. Horké naplníme do sklenic a 20 min. sterilizujeme. ... ... ... …více»

Indický zeleninový salát

Indický zeleninový salát
27. 03. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Indický zeleninový salát: Cibuli a zeleninu pokrájíme nadrobno, přidáme ocet, cukr, koření a rozinky. Povaříme 20 minut, po vychladnutí plníme do čistých sklenic, dobře uzavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 85°C. Podávám ... …více»

Zavařená cuketová pochoutka

Zavařená cuketová pochoutka
27. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Zavařená cuketová pochoutka: Jemně pokrájenou cibuli a česnek osmahneme na oleji. Přidáme na kostičky pokrájenou cuketu, sojovou omáčku, koření a dusíme asi půl hodiny. Nakonec vmícháme kečup a ještě 10 minut dusíme. Plníme do či ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !