Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
13. 12. 2007 Zavařování
Příprava receptu Salát z paprik na zimu: Nejdříve všechnu zeleninu opereme a připravíme k dalšímu zpracování. Okurky nakrájíme na kolečka, cibuli na kroužky, zelí nakrouháme nadrobno a papriky nakrájíme na proužky. Do směsi vsypeme cukr a sů ... …více»
|
9. 12. 2007 Zavařování
Příprava receptu Dětská přesnídávka: Mrkev dáme vařit, přidáme jablka, cukr, zalejeme vodou a přikryjeme. Když je všechno měkké, odstavíme a rozmixujeme. Nandáme do skleniček od přesnídávek a dětskou přesnídávku sterilujeme 5-10 minut. ... …více»
|
9. 12. 2007 Zavařování
Příprava receptu Citrónový kompot: Citróny oloupejte, aby byly bez bílého albeda. Nakrájejte na tenká kolečka. Rozložte je ve skleněné misce a zasypte práškovým cukrem a nechte odležet. Mezitím rozvařte cukr s trochou nastrouhané citr. ... …více»
|
8. 12. 2007 Zavařování
Příprava receptu Ořechový kompot: Zelené ořechy velikosti většího žaludu propíchejte jehlou. Zalijte studenou vodou a nechte 14 dní. Vodu denně měňte. Pak ořechy zceďte, narovnejte do zavařovacích láhví a zalijte nálevem z cukru a vod ... …více»
|
8. 12. 2007 Zavařování
Příprava receptu Červený rybíz ve vlastní šťávě: Omytý rybíz bez stopek sklepejte do sklenic, prosypejte cukrem. Upevněte víčka a sterilujte asi 30 min. při 80-90°C. Červený rybíz ve vlastní šťávě můžme pak použít do různých ovocných poharů, moučník ... …více»
|
6. 12. 2007 Zavařování
Příprava receptu Klasický okurkový salát: Okurky nastrouháme na hrubém struhadle, mrkev na středním. Cibuli nakrájíme na velmi drobné kostičky a dáme do mísy s dalšími přísadami. Dobře promícháme a poté necháme aspoň dvě hodiny uležet, lepší ... …více»
|
6. 12. 2007 Zavařování
Příprava receptu Květáková čalamáda: Květák rozebereme na růžičky a ve vodě chvíli ovaříme (1-2 min.).
Do sklenice (720 ml) dáme ovařený květák, proložíme proužky papriky, cibule, zelených rajčat a cukety.
Přidáme koření,cukr,sůl i oce ... …více»
|
6. 12. 2007 Zavařování
Příprava receptu Česneková pasta s kyselinou citronovou: Česnek prolisujeme, přidáme sůl a kyselinu citronovou. Ivu rozpustíme, do vlažného tuku vše zamícháme a dáme do skleniček. ... ... ... …více»
|
5. 12. 2007 Zavařování
Příprava receptu Třešňový kompot: Třešně operte, naskládejte do sklenic a setřásejte je. Přitom je prosypte 1-2 lžícemi cukru/půlitr. sklenici/. Zalijte 1-2 lžícemi vody. Pasterujte je při 90°C asi 45 min. po předchozím pozvolném proh ... …více»
|
5. 12. 2007 Zavařování
Příprava receptu Kompot z dušených jeřabin: Oprané a otrhané jeřabiny promíchejte s cukrem a duste pod poklicí do změknutí a puštění šťávy. Jeřabinami pak naplňte zavařovací sklenice, šťávu ještě převařte, seberte pěnu a čirým roztokem zalijte ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |