Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Salát z paprik na zimu

Salát z paprik na zimu
13. 12. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Salát z paprik na zimu: Nejdříve všechnu zeleninu opereme a připravíme k dalšímu zpracování. Okurky nakrájíme na kolečka, cibuli na kroužky, zelí nakrouháme nadrobno a papriky nakrájíme na proužky. Do směsi vsypeme cukr a sů ... …více»

Dětská přesnídávka

Dětská přesnídávka
9. 12. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Dětská přesnídávka: Mrkev dáme vařit, přidáme jablka, cukr, zalejeme vodou a přikryjeme. Když je všechno měkké, odstavíme a rozmixujeme. Nandáme do skleniček od přesnídávek a dětskou přesnídávku sterilujeme 5-10 minut. ... …více»

Citrónový kompot

Citrónový kompot
9. 12. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Citrónový kompot: Citróny oloupejte, aby byly bez bílého albeda. Nakrájejte na tenká kolečka. Rozložte je ve skleněné misce a zasypte práškovým cukrem a nechte odležet. Mezitím rozvařte cukr s trochou nastrouhané citr. ... …více»

Ořechový kompot

Ořechový kompot
8. 12. 2007 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Ořechový kompot: Zelené ořechy velikosti většího žaludu propíchejte jehlou. Zalijte studenou vodou a nechte 14 dní. Vodu denně měňte. Pak ořechy zceďte, narovnejte do zavařovacích láhví a zalijte nálevem z cukru a vod ... …více»

Červený rybíz ve vlastní šťávě

Červený rybíz ve vlastní šťávě
8. 12. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Červený rybíz ve vlastní šťávě: Omytý rybíz bez stopek sklepejte do sklenic, prosypejte cukrem. Upevněte víčka a sterilujte asi 30 min. při 80-90°C. Červený rybíz ve vlastní šťávě můžme pak použít do různých ovocných poharů, moučník ... …více»
 

Klasický okurkový salát

Klasický okurkový salát
6. 12. 2007 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Klasický okurkový salát: Okurky nastrouháme na hrubém struhadle, mrkev na středním. Cibuli nakrájíme na velmi drobné kostičky a dáme do mísy s dalšími přísadami. Dobře promícháme a poté necháme aspoň dvě hodiny uležet, lepší ... …více»

Květáková čalamáda

Květáková čalamáda
6. 12. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Květáková čalamáda: Květák rozebereme na růžičky a ve vodě chvíli ovaříme (1-2 min.). Do sklenice (720 ml) dáme ovařený květák, proložíme proužky papriky, cibule, zelených rajčat a cukety. Přidáme koření,cukr,sůl i oce ... …více»

Česneková pasta s kyselinou citronovou

Česneková pasta s kyselinou citronovou
6. 12. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Česneková pasta s kyselinou citronovou: Česnek prolisujeme, přidáme sůl a kyselinu citronovou. Ivu rozpustíme, do vlažného tuku vše zamícháme a dáme do skleniček. ... ... ... …více»

Třešňový kompot

Třešňový kompot
5. 12. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Třešňový kompot: Třešně operte, naskládejte do sklenic a setřásejte je. Přitom je prosypte 1-2 lžícemi cukru/půlitr. sklenici/. Zalijte 1-2 lžícemi vody. Pasterujte je při 90°C asi 45 min. po předchozím pozvolném proh ... …více»

Kompot z dušených jeřabin

Kompot z dušených jeřabin
5. 12. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Kompot z dušených jeřabin: Oprané a otrhané jeřabiny promíchejte s cukrem a duste pod poklicí do změknutí a puštění šťávy. Jeřabinami pak naplňte zavařovací sklenice, šťávu ještě převařte, seberte pěnu a čirým roztokem zalijte ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !