Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kompot z vařených jeřabin

Kompot z vařených jeřabin
5. 12. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kompot z vařených jeřabin: Oprané a otrhané jeřabiny uvařte v cukrovém roztoku do svraštění malviček. Vařenými jeřabinami naplňte sklenice, zalijte vývarem a rychle uzavřete, popř. pasterujte při 95°C. ... ... …více»

Kompot ze syrových jeřabin

Kompot ze syrových jeřabin
5. 12. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kompot ze syrových jeřabin: Jeřabiny otrhejte od stopek a zalijte cukerným roztokem. Pasterujte 20 min. při teplotě 85-90°C. ... ... ... …více»

Jeřabinový rosol s jablky

Jeřabinový rosol s jablky
5. 12. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jeřabinový rosol s jablky: Ovoce nakrájejte na malé kousky a přefiltrujte. Pak ji odpařte asi o 30 % objemu. Přidejte cukr a vařte do zrosolovatění. ... ... ... …více»

Mišpulový kompot

Mišpulový kompot
5. 12. 2007 Zavařování ++________
Příprava receptu Mišpulový kompot: Zralé mišpule otřete a zbavte stopek i kalicha a duste na víně s vodou a lžičkou cukru do měkka. Mišpule vyndejte a šťávu ještě zahustěte. Mišpule vlože do sklenic a přelijte šťávou, ochuťte skořicí / ... …více»

Reveňový kompot sterilovaný

Reveňový kompot sterilovaný
5. 12. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Reveňový kompot sterilovaný: Oloupané řapíky reveně nakrájejte na kousky 10 cm dlouhé a naskládejte do zavařovacích sklenic. Zalijte silným cukrovým roztokem s hřebíčkem, uzavřete a sterilujte 30-40 min. při teplotě 85 °C. Reveňo ... …více»
 

Reveňový kompot

Reveňový kompot
5. 12. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Reveňový kompot: Oloupané řapíky reveně nařežte na 2 cm tlusté příčné řezy a povařte v cukrovém roztoku s hřebíčkem. Vychladlý reveňový kompot zakapejte šťávou z citrónu. ... ... …více»

Zelená hořčice

Zelená hořčice
4. 12. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Zelená hořčice: Všechnu zeleninu rozkrájíme a umeleme na masovém strojku (za syrova). Pak ji se solí podusíme asi čtvrt hodiny, okořeníme, ochutíme octem a cukrem. Napěchujeme do sklenic, povaříme. Uskladníme v chlad ... …více»

Bezinkový med podle tchýně

Bezinkový med podle tchýně
4. 12. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Bezinkový med podle tchýně: Pečlivě opraný květ z černého bezu zalijeme litrem vody. Krátce povaříme s citronem nakrájeným na kolečcka a necháme 24 hodin vyluhovat. Potom slijeme přes plátno, pořádně vymačkáme, přidáme 1 kg cu . ... …více»

Dobrý sirup z černých jeřabin

Dobrý sirup z černých jeřabin
4. 12. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Dobrý sirup z černých jeřabin: Dáme vařit vodu, do teplé dáme umleté jeřabiny a kyselinu citrónovou. Necháme 2 dny stát, občas zamícháme. Přecedíme přes hustý cedník a přidáme cukr (na 1 kg šťávy 1 kg cukru). Mírně zahřejeme až se ... …více»

Ostrá hořčice ze zelených rajčat

Ostrá hořčice ze zelených rajčat
3. 12. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Ostrá hořčice ze zelených rajčat : Uvedené ingredience rozmixujeme na kaši a za častého míchání vaříme asi 40 minut. Ještě horké plníme do sklenic. Ostrá hořčice ze zelených rajčat se výborně hodí jako příloha k různým druhům masa ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !