Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
28. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Dýně jako broskev: Uvaříme litr vody s kyselinou citronovou a vychladíme. Touto vodou zalijeme dýni, přikryjeme talířem a odložíme na den do chladného místa. Scedíme zálivku, přidáme cukr a vanilkový cukr uvedeme do var ... …více»
|
28. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Jablečný kompot s rozinkami: Jablka nakrájíme na kousky a vložíme spolu s cukrem, citr. šťávou a rozinkami do hrnce Zepter. Dusíme 10 min. ... ... ... …více»
|
28. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Ovocné jamy: Ovoce i cukr rozdělíme na poloviny dle celkové váhy. První půlku ovoce, rozkrájeného na kousky a cukru smícháme a svaříme cca 15 - 20 min. Druhou polovinu, stejně upravenou přidáme a vaříme
15 - 20 . ... …více»
|
27. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Nutella: Jablka, krystalový a vanilkový cukr, kakao a čokoládu rozvaříme ve 4 dcl vody, rozmixujeme a necháme vychladnout. Do vychladlé hmoty přidáme pudingové prášky a povaříme, nalijeme do sklenic a steriluj ... …více»
|
27. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Citróny v cukru: Připravíme si sklenici s uzávěrem - velikost dle množství citrónů. Do 300 ml sklenice se vejdou asi 4 citróny.
Citróny pečlivě omyjeme pod horkou vodou. Kůru oškrábeme (dobře to jde šk ... ... ... …více»
|
25. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Harisa: Nakrájíme cibuli, papriku, rajčata a feferonky. Vše rozvaříme a potom nahrubo rozmixujeme. Přidáme olej, cukr, ocet, deko a sůl. Smícháme a hodinu vaříme. Naplníme do sklenic a sterilizujeme cca 20 mi ... …více»
|
24. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Podzimní kompot: Očištěné, vypeckované, oloupané a jádřinců zbavené plody namočíme do studené vody s troškou kyseliny citrónové.
Potom skládáme do čistých sklenic - jablka a hrušky můžeme prokládat jeřabinami nebo ... …více»
|
24. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Jahodový džem s rebarborou: Čisté jahody rozmixujeme nahrubo, oloupanou rebarboru pokrájíme na menší kousky. Ve větším hrnci smícháme ovoce, dřeň z vanilkového lusku a želírovací cukr, za stálého míchání uvedeme do varu a asi 4 ... …více»
|
24. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Ostružinový džem s rybízem: Ovoce dobře omyjeme, necháme okapat, očistíme a zbavíme stopek. Poté ovoce vložíme do hrnce (nejlépe nerezového), přisypeme cukr, za stálého míchání na středním ohni zahřejeme a poté asi minutku zprud ... …více»
|
24. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Jahodový džem s kiwi a pepřem: Jahody omyjeme, necháme dobře okapat a pak důkladně očistíme. Kiwi oloupeme, nakrájíme na plátky. Ovoce a zrnka pepře vložíme do kastrolu a trochu rozmačkáme. Přidáme citronovou kúru, vmícháme gelfix ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |