![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 12. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí dětská výživa: Jablka vaříme s 1/2 l vody, až jsou měkká, rozmixujeme. Pudink s 1/2 l vody a cukrem uvaříme, aby byl hustý. Vše smícháme. Dětskou výživu 20 minut sterilujeme. ... ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mango chutney: Do velkého hrnce dejte nakrájené mango a ocet a nechte uležet do příštího dne. Přidejte cukr, zázvor, česne, cibuli na kostičky, sůl, rozinky, chilli papričky, hořčičná semínka a datle. Vařte osm hodi ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Červené zelí s olejem: Zelí nakrájíme na nudličky, taktéž i cibuli. Zalijeme nálevem z Deka. Sterilizujeme 20 min. při 85°C. ... ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cukety po orientálsku: Cuketu o váze 1 kg nakrájíme na kostičky, česnek na plátky, cibuli na kolečka. Přidáme olej, zázvor, papriku, rajský protlak, sójovou omáčku a vše dobře promícháme. 30 minut dusíme, pak plníme do skle ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hořčice z rajčat: Umletý protlak smícháme s octem, olejem a solí. Vaříme do zhoustnutí. Sterilizujeme na 80°C asi 20 min. ... ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Džem z jahod: Jahody zalijeme rybízovou mělí a cukrem. Necháme 1 den. Druhý den směs povaříme, jahody vybereme a šťávu vaříme dál. Sbíráme pěnu. Jahody dáme zpět a krátce necháme přejít varem. Ještě horký džem z ja ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Orientální hot kečup: Cukínu rozmixujeme a vmícháme ostatní suroviny. Orientální hot kečup vaříme 30-40 min, sterilizujeme 25 min. při 85°C. ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jugoslávský kečup: Suroviny rozmixujeme a sterilizujeme 25 min. při 80°C. ... ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčata ve vlastní šťávě: Do sklenic narovnáme tvrdá rajčata a zalijeme protlakem ze zralých rajčat. Sterilizuje 30 min. při 90°C. ... ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložené kukuřičky: Mladé kukuřice naskládáme do sklenic, přidáme koření. Z uvedených surovin si připravíme nálev. Zalijeme kukuřici a sterilujeme asi 25 min. při 100 °C. ... ... …více»
|