Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
17. 09. 2009 Zavařování
Příprava receptu Domácí broskvový kompot: Neprve vodu svaříme s cukrem, broskve omyjeme, oloupeme a rozkrojíme na půlky. Broskve vypeckujeme a připravené ovoce ponoříme do studené vody, v níž jsme rozpustili kyselinu citrónovou. Půlky broskví ... …více»
|
16. 09. 2009 Zavařování
Příprava receptu Domácí jahodový kompot: Jahody přebereme, omyjeme, odstraníme z nich stopky a necháme je okapat na suché utěrce. Na nálev smícháme cukr s kyselinou citrónovou a zalijeme vodou. Vzniklou směs necháme za stálého míchání přejít ... …více»
|
16. 09. 2009 Zavařování
Příprava receptu Hruško jablečná povidla: Hrušky a jablka umyjeme, oloupeme a zbavíme jadřinců. Nakrájíme je na malé kousky vložíme do hrnce a rozvaříme na hustou kaši. Poté přidáme cukr a za stálého míchání chvíli povaříme. Povidla po uvařen ... …více»
|
16. 09. 2009 Zavařování
Příprava receptu Zavařené pikantní rajčatové čatní: Cibuli oloupeme, rajčata spaříme vroucí vodou, zchladíme a také oloupeme. Křen očistíme, nastrouháme a hřebíček roztlučeme. Rajčata, cibuli a feferonky nakrájíme, osolíme, dáme do mísy a necháme přes ... …více»
|
15. 09. 2009 Zavařování
Příprava receptu Čokoláda ze švestek: Rozemleté švestky s cukrem rozvařit a přepasírovat přidáme vanil. cukr a kakao, rum.
Necháme 24h stát, pak zavaříme 1/2h 80°C. ... ... …více»
|
15. 09. 2009 Zavařování
Příprava receptu Okurky nakládačky: Uvedené suroviny na nálev společně svaříme. Do pečlivě vymytých sklenic narovnáme menší okurky tak, aby mezi nimi nebylo příliš mnoho volného místa. Volné místo průběžně vyplňujeme ostatními kousky ze ... …více»
|
14. 09. 2009 Zavařování
Příprava receptu Domácí meruňková marmeláda: Meruňky rozpůlíme a vypeckujeme. Dáme do hrnce a při mírném varu rozvaříme a pak propasírujeme přes jemné síto nebo cedník. Získat bychom měli asi kilogram meruňkového protlaku. K němu přidáme asi 150 ... …více»
|
11. 09. 2009 Zavařování
Příprava receptu Celerová šťáva s jablečnou příchutí: Oloupaný celer semeleme, zalijeme vařící vodou a přidáme jablečnou šťávu. Vše promícháme a dochutíme citronovou šťávou a solí. Ohříváme asi dvacet minut přibližně na 75 stupňů. Šťávu přecedíme a dochu ... …více»
|
11. 09. 2009 Zavařování
Příprava receptu Čatní z křenu a rajčat: Zeleninu očistíme. Křen nastrouháme a hřebíček roztlučeme. Nakrájíme nezralá rajčata, cibuli, feferonky a vše osolíme a necháme v míse přes noc.
Pak přidáme všechny ostatní přísady. Základ čatní dus ... …více»
|
11. 09. 2009 Zavařování
Příprava receptu Domácí zavařované okurky: Okurky necháme jednu hodinu odmočit ve studené vodě a pak je důkladně opereme. Na dno každé sklenice dáme veškeré uvedené koření a zeleninu, naskládáme okurky a místo ve sklenici s nimi důkladně utěsn ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |