Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
5. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Sladkokyselé okurky bez nálevu: Na dno 1l sklenice dáme všechno koření, narovnáme okurky a dolijeme studenou vodou. Zavíčkovat a zavařit. ... ... …více»
|
3. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Nevařená rybízová šťáva ala Konečná: Rybíz opereme, zalijeme vodou, přisypeme kyselinu citronovou promícháme a necháme stát 24h. Druhý den přecedíme a do šťávy vsypeme cukr s konzervačním prostředkem, důkladně promícháme dokud se cukr ne ... …více»
|
3. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Marmeládová směska: Třešně opláchneme, zbavíme stopek a vypeckujeme. Maliny jemně opláchneme. Jahody opláchneme i s korunkou a tu pak odstraníme. Rybíz opláchneme a kuličky opatrně stáhneme ze stonků. Angrešt opláchneme ... …více»
|
2. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Nálev na znojemské okurky: V hrnci svaříme vodu, ocet, cukr, sůl a cukerin. Do každé sklenice dáme 1/2 bobkového listu, 3 kuličky černého pepře, 3 kuličky nového koření a okurky, které prokládáme několika kolečky cibule, mrkve ... …více»
|
1. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Matesy c cuket: Cuketu nakrájíme na kostičky /asi 2 cm/, cibuli na kolečka. Bobkový list nalámeme na menší kousky, aby se dostal do každé sklenice. Vše promícháme a zavařujeme jako okurky.
Podává se jako příloha. .. ... …více»
|
1. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Fazolky v nálevu: Fazolky si převaříme 5 minut ve vroucí vodě a naskládáme do sklenic. Uvaříme si nálev ze všech ingrediencí a zalijeme jím fazolky, zavíčkujeme a dáme na 20 minut sterilovat při 80°C. ... ... …více»
|
30. 07. 2009 Zavařování
Příprava receptu Meruňkovo-angreštová marmeláda: Ovoce umyjeme, meruňky vypeckujeme, obojí pomeleme nebo rozmixujeme a přeložíme do hrnce. Přidáme badián, z cukru odebereme 2 lžíce a smícháme se želírovací směsí, přisypeme do ovoce a přivedeme k var ... …více»
|
28. 07. 2009 Zavařování
Příprava receptu Hruškovo - jablečná povidla : Hrušky a jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a tence nakrájíme.
Asi 600 - 700 g hrušek a 200 g cukru dáme
stranou. V průběhu krájení je postupně promícháme s octem a cukrem.
Do cukru vmísíme jeden ... …více»
|
27. 07. 2009 Zavařování
Příprava receptu Meruňková jednoduchá marmeláda: Meruňky povařit (bez pecek), scedit, rozmixovat ručním mixérem, dát zpět do hrnce, přidat cukr. Míchat a až bude vřít, tak dávat do zavařovacích sklenic, uzavřít, otočit hore dnem a nechat schládnout ... …více»
|
21. 07. 2009 Zavařování
Příprava receptu Zeleninová směs: Zeleninu pečlivě očistíme a opláchneme pod studenou vodou. Nať zbavíme tvrdých stonků. Potom všechny suroviny umeleme v robotu nebo na masovém strojku.
Směs dáme do větší nádoby, několikrát promíchá ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |