Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
17. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Kořeněné lečo: Zeleninu očistíme.
Na 4 dl oleje podusíme najemno nakrájenou cibuli. Potom přidáme 2 kg na proužky nakrájenou papriku a dále na kousky nakrájených 3 kg rajčat. Dusíme do poloměkka.
K podušené zele ... …více»
|
16. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Lečo s grilovacím kořením: Veškerou zeleninu očistíme. Nejprve si podusíme na 4 dl oleje, 1 kg na jemno nakrájené cibule. Potom přidáme 2 kg na proužky nakrájenou papriku a dále na kousky nakrájených 3 kg rajčat. Dusíme do polo ... …více»
|
16. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Borůvková povidla: Borůvky rozvaříme, pak přidáme cukr a vaříme do husta. Uchováváme v hrncích a nahoru přiložíme papír namočený v rumu, aby povidla neplesnivěla. ... ... …více»
|
14. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Jahodový kompot bez nálevu: Připravené a čisté jahody posypeme cukrem. Necháme do druhého dne proslazovat až ovoce pustí šťávu. Plody i šťávu přivedeme do varu. Vaříme 90 až 120 vteřin. Nádobu postavíme do studené vody a nechám ... …více»
|
14. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Džem z lesních jahod: Jahody omyjeme a promícháme s polovičkou cukru. Necháme přes noc stát a proslazovat. Druhý den směs přivedeme k varu a na mírném plameni za stálého míchání vaříme asi 1/4 hodiny. Potom postupně ... …více»
|
14. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Bezinková povidla: Zralé plody rozvaříme s vodou na kaši. Vychladlé prolisujeme, přidáme cukr, želírovací prostředek a za stálého míchání svaříme do zhoustnutí. Povidly naplníme skleničky a sterilizujeme. ... ... …více»
|
11. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Borůvkový džem s koňakem: Borůvky přivedeme za stálého míchání k varu společně s vodou a cukrem. Vaříme cca 10 minut. Přimícháme želírovací přípravek a za stálého míchání opět povaříme. Sejmeme s plotny a přilijeme koňak. Hork ... …více»
|
11. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Jemný pomerančový džem: Potřebujeme čistého a oloupaného ovoce 1,5 kg. Jeden pomeranč důkladně vydrbeme kartáčkem, škrabkou seškrábneme povrch kůry, pokrájíme na tenké proužky a spaříme vařicí vodou. Jednotlivé měsíčky pomer ... …více»
|
11. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Okurkový kečup: Okurky, cibuli a rozkrájenou papriku podlijeme vodou a rozvaříme. Dřeň prolisujeme, do protlaku vmícháme přísady a vše za stálého míchání provaříme. Hořčičné semínko ponoříme do protlaku v gázovém sáč ... …více»
|
11. 08. 2009 Zavařování
Příprava receptu Okurkové půlměsíčky: Okurky omyjeme, oloupeme, podélně rozkrojíme a lžičkou vykrojíme jádřinec. Nakrájíme na půlměsíčky. Těmi naplníme sklenice, proložíme je koprem, stroužky česneku a kousky feferonky. Zalijeme nálevem z ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |