Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybízový rosol

Rybízový rosol
15. 11. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Rybízový rosol: Stejné množství červeného a černého rybízu umyjeme. Odstopkujeme a v smaltované nádobě zalijeme vodou tak, aby v ní byl rybíz ponořený. Potom ho vaříme, až pustí šťávu. Na hrnec připevníme šátek tak, ... …více»

Švestková pasta

Švestková pasta
15. 11. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Švestková pasta: Zralé švestky umyjeme, zbavíme pecek a za stálého míchání vaříme tak dlouho dokud nezhoustnou. Potom přidáme cukr a znovu vaříme, pokud hmota nezhoustne. Můžeme přidat posekané ořechy. Plech vysteleme ... …více»

Angreštový džem

Angreštový džem
15. 11. 2007 Zavařování +++_______
Příprava receptu Angreštový džem: Polovinu umytých a očištěných angreštů umeleme na masovém strojku, v rendlíku je zasypeme polovinou cukru a důkladně povaříme. Potom přidáme zbytek angreštů a cukru a za stálého míchání vaříme, dokud ... …více»

Šípkový protlak

Šípkový protlak
15. 11. 2007 Zavařování ++________
Příprava receptu Šípkový protlak: Šípky rozpůlíme a vyčistíme od semen a osin, potom vyčištěné slupky několik minut vaříme, potom je prolisujeme lisem na česnek. Následně hmotu přepasírujeme přes sítko a malinko zredukujeme. Používáme ... …více»

Broskvová nebo meruňková marmeláda

Broskvová nebo meruňková marmeláda
15. 11. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Broskvová nebo meruňková marmeláda: Omyté broskve nebo meruňky vypeckujeme, vykrájíme případně poškozené části, ovoce pokrájíme na menší kousky, podlijeme trochou vody a pomalu rozvařujeme. Pokud chceme mít marmeládu velmi jemnou, rozem ... …více»
 

Jeřabinová klevela

Jeřabinová klevela
15. 11. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Jeřabinová klevela: Červené jeřabiny přešlé prvním mrazíkem otrháme ze stopiček, vadné nebo nekvalitní plody vyhodíme, jeřabiny ponoříme do teplé vody, pak je pod tekoucí vodou opláchneme a vsypeme do kastrole. Podlijeme ... …více»

Zdravotní marmeláda z černého jeřábu – aronie

Zdravotní marmeláda z černého jeřábu – aronie
15. 11. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Zdravotní marmeláda z černého jeřábu – aronie: Černé jeřabiny otrháme ze stopek, nekvalitní plody vyhodíme, ostatní propláchneme teplou vodou a necháme okapat. Vsypeme je do kastrole, polijeme vínem a vaříme asi pul hodiny. Pak plody trochu podrt ... …více»

Povidla z černého bezu s hruškami

Povidla z černého bezu s hruškami
15. 11. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Povidla z černého bezu s hruškami: Bez pečlivě propereme a necháme oschnout. Otrháme kuličky ze stopek. Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme, vykrájíme z nich jádřince a čtvrtky ještě rozpůlíme. Kuličky černého bezu promícháme s osminami hruše ... …více»

Švestková povidla se slivovicí

Švestková povidla se slivovicí
15. 11. 2007 Zavařování +++_______
Příprava receptu Švestková povidla se slivovicí: Švestky omyjeme, osušíme a vypeckujeme. Rozmixujeme je, přimícháme želírovací cukr a přikryté je ponecháme v klidu 3-4 hodiny. Přivedeme k varu a prudce vaříme 4 minuty. Přimícháme slivovici. Napln .. ... …více»

Babiččina čalamáda

Babiččina čalamáda
13. 11. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Babiččina čalamáda: Omyté, očištěné papriky, pokrájíme na proužky, zelí zbavíme vadných listů a košťálu a také pokrájíme na proužky, okurky nakrájíme na kolečka, cibuli na půlkolečka, rajčata na půlky. V mírně osolen ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !