Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
20. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Škvarková pomazánka s lečem: Vodu z leča vymačkáme, vše pomeleme, dáme do sklenic a 20 minut sterilujeme. ... ... ... …více»
|
20. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Okurková čalamáda: Okurky omýt, pokrájet na kostky a povařit 10 minut v osolené vodě. Cibuli posekat a povařit ve 250 ml octa. Rajčata pokrájet na kostky a přidat k cibuli. Solamyl rozmíchat ve 450 ml octa, přisypat cuk ... …více»
|
20. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Nakládaný tuřín: Oloupejte tuříny a v kuchyňském robotu je nakrájejte na velmi slabá kolečka. Nechte namočené ve vodě se solí a po půl hodině nebo po jedné hodině, přeceďte přes látku, kterou pořádně vymačkejte. Tuřín ... …více»
|
20. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Mišpulová zavařenina: Umyté a nakrájené ovoce s hřebíčkem a moštem vaříme, dokud plody nezměknou. Rozvařenou hmotu propasírujeme a doplníme množstvím cukru odpovídajícím třem čtvrtinám její váhy. Znovu svaříme a horké nalé ... …více»
|
20. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Falešné borůvky: Nastrouháme oloupaná jablka bez jádřinců. Otrháme
a opereme bobulky černého bezu. Jablka i bezinky podusíme, ale každé zvlášť. Podušené smícháme. Přidáme cukr, pektogel a vaříme 8 minut. Pak p ... …více»
|
19. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Malinový ocet: Na 1 kg malin nalejeme půl litru vinného octa a půl litru vody, necháme stát 24 hodin. Druhý den masu povaříme a necháme ji zase státi 24 hodin. Třetí den ocet procedíme a přidáme do něj půl kg krysta ... …více»
|
19. 11. 2007 Zeleninová jídla
Příprava receptu Zelí s křenem (prevence proti chřipce): Vše pořádně promícháme necháme 24 hodin odležet, nejlépe zatížené. Plníme do skleniček a není třeba sterilovat. Použijeme-li deko-nova-nova dia, není třeba dávat cukr. Výhoda této směsi je v tom, že j ... …více»
|
19. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Křen s řepou: Použijeme mixér se strouhacím nástavcem a nastrouháme. Přesuneme křen do středně velké mísy. Do mixéru dáme nástavec s železným nožem, vrátíme křen do mixéru, přidáme zbylé tři ingredience a rozmixuje ... …více»
|
19. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Nakládané hříbky: Očištěné, opláchnuté hříbky osolíme, přidáme kmín, vložíme je do hrnce, přikryjeme pokličkou a dusíme, dokud nepustí šťávu, potom pokličku odstraníme a hříbky na mírném ohni necháme tak dlouho, dokud ... …více»
|
19. 11. 2007 Zavařování
Příprava receptu Fazolky v kyselém nálevu : Fazolové lusky z obou stran ořízneme předvaříme v osolené vodě doměkka, ochladíme a nakrájíme cca na 2 cm kousky. Do sklenice vložíme plátek cibule, snitku kopru, vložíme předvařené fazolky, na vrch ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |