Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 29.06. 2024
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněné papriky se zelím - zavařovaný salát na zimu

Plněné papriky se zelím - zavařovaný salát na zimu
5. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Plněné papriky se zelím - zavařovaný salát na zimu: Zelí nakrájíme, papriky vyčistíme a svaříme nálev. Nakrouhaným zelím naplníme papriky, které naskládáme do sklenic. Zalijeme horkým nálevem a zavařujeme 20 až 25 minut na 90 stupňů. Můžeme použít i mo ... …více»

Fazole v kyselém nálevu

Fazole v kyselém nálevu
5. 10. 2007 Luštěninová jídla +++_______
Příprava receptu Fazole v kyselém nálevu: 1. Fazolové lusky z obou stran ořízneme (stopka, okvětí) předvaříme v osolené vodě doměkka, ochladíme a nakrájíme cca na 2 cm kousky. Do sklenice vložíme plátek cibule, snítku kopru, vložíme předvařen ... …více»

Okurky ve slaném nálevu

Okurky ve slaném nálevu
5. 10. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Okurky ve slaném nálevu: Okurky namočíme na 3 hodiny a řádně umyjeme. Konečky okurek odkrojíme. Ve 4 litrové sklenici proložíme listím a snítky kopru, přidáme 10 kuliček pepře a jednu rozdrcenou menší hlavičku česneku. Ve vro ... …více»

Čalamáda z cukety

Čalamáda z cukety
5. 10. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Čalamáda z cukety: Nakrájíme cuketu a papriku na kostičky, nastrouháme mrkev , nakrájíme na drobno cibuli a vše podusíme. Přidáme sojovou omáčku, worcestr, cukr, sůl, olej, kečup,a rajčatový protlak a vše mírně povaří ... …více»

Povidla pro diabetiky a redukční dietu

Povidla pro diabetiky a redukční dietu
5. 10. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Povidla pro diabetiky a redukční dietu: Na vědší kusy nakrájíme mrkev, cibuli a dýni. Dáme do tlakového hrnce, osolíme špetkou soli /ta vytáhne sladkost/ a zalijeme vodou 1-2 cm nad zeleninu. Vaříme na minimálním plameni 1 hodinu. Potom zel ... …více»
 

Čalamáda z hub

Čalamáda z hub
5. 10. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Čalamáda z hub: Houby uvaříme, propláchneme a necháme schladnout. Nakrájíme papriky na nudličky, cibuli na kolečka a dáme do hrnce. Přidáme sůl, cukr, ocet, olej a kečup. Vše povaříme asi půl hodiny a necháme schladn ... …více»

Falešná meruňková marmeláda

Falešná meruňková marmeláda
5. 10. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Falešná meruňková marmeláda: Jablka povaříme, přidáme rajčata, povaříme a prolisujeme. Přidáme cukr, povaříme 10 min, přidáme rum a necháme přejít varem. Do sklenic, sterilujeme 15 minut. ... ... ... …více»

Marmeláda z rajčat

Marmeláda z rajčat
5. 10. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Marmeláda z rajčat: Nakrájená rajčata vaříme 1 hodinu na mírném ohni. Propasírujeme a vaříme zase asi 1 hodinu. Přidáme cukr a vaříme 1/4 hodiny. Pak přidáme pektogel, kyselinu, vanilkový cukr a vaříme 5 minut. Do hotové ... …více»

Cuketové pepřenky

Cuketové pepřenky
5. 10. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Cuketové pepřenky: Oloupanou, jader zbavenou cuketu nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka. Dáme do mísy a prosypeme solí, pepřem, cukrem, zalijeme olejem a octem a promícháme. Necháme 3 dny proležet v chladu. Pak plním ... …více»

Meruňková marmeláda s červeným angreštem

Meruňková marmeláda s červeným angreštem
5. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Meruňková marmeláda s červeným angreštem: Meruňky omyjeme, vypeckujeme. Angrešt očistíme (odstraníme stopky i zaschlé okvětí). Obojí rozmixujeme na kaši. Vložíme do nízkého kastrolu. Přidáme želírovací cukr. Přivedeme k varu, asi po třech mi ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !