Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Lák na okurky, kapie a další zeleninu: Do vody nalijeme ocet, přidáme cukr, cukerin a sůl a přivedeme k varu. Necháme 10 minut povařit a odstavíme. Chceme-li dělat rychlovašky, zalijeme napichané větši okurky poskládané do sklenice a nebo ... …více»
|
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Bensen z cukety: Opraný rybíz vysypeme do pekáčku, zasypeme cukrem a přidáme 3 ks skořice. Pečeme na 250 stupňů 10 minut, promícháme a pečeme dalších 10 minut, opět promícháme a zmenšíme teplotu na 130 stupňů a pečeme ... …více»
|
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Hrušky zavařené s černými jeřabinami: Hrušky si oloupeme vypeckujeme, omyjeme a dáme do láhve. Pak přidáme jeřabiny, zalijeme cukrovým roztokem, otřeme láhev kolem víčka a zavíčkujeme. Hrušky zavařujeme 30min na 90"C. Hrušky, když s ... …více»
|
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Švestková marmeláda: Švestky omyjeme a umeleme nebo rozmixujeme, smícháme se šťávou z citronu, přidáme celou skořici a balení Gelfix. Vše dáme vařit. Až ovoce pustí částečně šťávu, přidáme cukr. Vaříme do zhousnutí marmel ... …více»
|
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Broskvový džem se skořicí: Z broskví stáhneme slupku, vypeckujeme je a nakrájíme na malé kousky. Dáme do hrnce i se skořicí a kyselinou citronovou , přivedeme k varu a vaříme 5-10 minut, až ovoce pustí šťávu. Pak odstavíme a př ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Pikantní houbičky: Houby spaříme ve vroucí vodě na minutu až dvě, procedíme studenou vodou, opakujeme dvakrát.
Do skleničky od přesnídávky nebo malé majonézy dáme mrkev, petržel, celer, křen česnek, cibuli, kopr pepř, n ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Švestková čokoláda - marmeláda: Všechny ingredience rozvaříme a pak necháme trochu vychladit. Rozmixujeme, opět převaříme a horké dáme do sklenic. Zalejeme troškou rumu a 20 min. zavařujeme na 85 °C.
... ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Houby se zeleninou: Houby uvaříme ve 3l vody a 5 dkg soli. Nálev: 3l vody, 1/2l octa, 30dkg cukru, 6 dkg soli, 20 kuliček nového koření, 6 bobkových listů. Vše uvaříme. Do vařícího nálevu dáme 1 kg cibule, 1 kg paprik a ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Jablková povidla: Oloupaná jablka nahrubo nastrouháme, smícháme s cukrem a octem a necháme stát do druhého dne. Pak je uvaříme na mírném ohni do sklovata a ještě horké plníme do sklenic. Jablková povidla zavařujeme 20 ... …více»
|
4. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Marmeláda z cukety: Cuketu umeleme na masovém strojku, přidáme vodu a dusíme, až je to trochu rozvařené. Přidáme pektogely se třemi lžicemi cukru, povaříme, přidáme cukr, kyselinu citronovou a ananasovou tresť. Horkou ma ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |