Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
6. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Ovoce v rumu: Postupně budeme letní ovoce, jak budou dozrávat jednotlivé druhy, vrstvit do sklenice. Začínáme s jahodami, kterých dáme vrstvu na dno, zasypeme cukrem a zalijeme rumem. Stejně ... ... ... …více»
|
6. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Klevela z třešní: Třešně omyjeme, vypeckujeme, dáme do kastrolu či většího pekáče, podlijeme sklenkou vody, přidáme oloupaná třešňová jadérka a vaříme až do změknutí třešní. Postupně přidáme cukr a mícháme. Po jeho roz ... …více»
|
6. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Švestková nugeta : Vypeckované švestky rozvaříme doměkka, rozmixujeme. Přidáme cukr, kakao a mícháme do rozpuštění cukru.
Necháme 24 hodin uležet v chladničce. Plníme do malých skleniček a sterilujeme 15 minut při 180 ... …více»
|
6. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Zavařené bezinky : Bezinky, plně vybarvené a pevné se operou, oberou a převaří se ve vařící vodě po dobu 10 sekund (v cedníku).
Po vychladnutí se plní do menších sklenic.
Nálev: Cukr a kyselinu citronovou rozpustíme ... …více»
|
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Švestková čokoláda: Vypeckované švestky s cukrem a kakaem smícháme a necháme do rána louhovat. Pak vaříme na mírném plameni 60 min - za stálého míchání. Dáme do sklenic a nakonec sterilizujeme. Švestková čololáda je vho ... …více»
|
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Houbová pochoutka: Houby nakrájíme na plátky a povaříme 5 minut v osolené vodě. Papriky a cibuli nakrájíme na proužky.
Z vody, octa, soli, cukru a koření svaříme nálev - 5 minut. Do teplého nálevu (ne vařícího) zamíchá ... …více»
|
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Lahůdkový kečup: Jablka nakrájíme na osminky a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli nasekáme, papriku zbavíme semeníku a nakrájíme na nudličky. Vložíme do mělkého hrnce, podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme asi 5 minu ... …více»
|
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Malinovo-jahodový džem: Maliny na chvilku namočíme do osolené vody, aby červíci vyplavali na hladinu. Maliny slijeme a necháme vykapat. Jahody očistíme a nakrájíme je na kousky. Nasypeme je do mísy, přidáme maliny a rozmačká ... …více»
|
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Rychlý džem: Dobře vyzrálé meruňky dáme na 2 min. do vroucí vody, poté je vložíme do ledové vody, oloupeme, rozpůlíme a odstraníme pecky. Rozmixujeme je s cukrem, přidáme polévkovou lžíci citronové šťávy. V hrnci ... …více»
|
5. 10. 2007 Zavařování
Příprava receptu Hrušková marmeláda: Hrušky oloupeme, vyjadřincujeme, nakrájíme na kousky a společně s kyselinou citronovou rozvaříme. Přidáme želírovací cukr (pokud nemáme, můžeme použít i jiný přípravek pro marmelády s přídavkem cukru) ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |