Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 29.06. 2024
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovoce v rumu

Ovoce v rumu
6. 10. 2007 Zavařování +-________
Příprava receptu Ovoce v rumu: Postupně budeme letní ovoce, jak budou dozrávat jednotlivé druhy, vrstvit do sklenice. Začínáme s jahodami, kterých dáme vrstvu na dno, zasypeme cukrem a zalijeme rumem. Stejně ... ... ... …více»

Klevela z třešní

Klevela z třešní
6. 10. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Klevela z třešní: Třešně omyjeme, vypeckujeme, dáme do kastrolu či většího pekáče, podlijeme sklenkou vody, přidáme oloupaná třešňová jadérka a vaříme až do změknutí třešní. Postupně přidáme cukr a mícháme. Po jeho roz ... …více»

Švestková nugeta

Švestková nugeta
6. 10. 2007 Zavařování +++++++-__
Příprava receptu Švestková nugeta : Vypeckované švestky rozvaříme doměkka, rozmixujeme. Přidáme cukr, kakao a mícháme do rozpuštění cukru. Necháme 24 hodin uležet v chladničce. Plníme do malých skleniček a sterilujeme 15 minut při 180 ... …více»

Zavařené bezinky

Zavařené bezinky
6. 10. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Zavařené bezinky : Bezinky, plně vybarvené a pevné se operou, oberou a převaří se ve vařící vodě po dobu 10 sekund (v cedníku). Po vychladnutí se plní do menších sklenic. Nálev: Cukr a kyselinu citronovou rozpustíme ... …více»

Švestková čokoláda

Švestková čokoláda
5. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Švestková čokoláda: Vypeckované švestky s cukrem a kakaem smícháme a necháme do rána louhovat. Pak vaříme na mírném plameni 60 min - za stálého míchání. Dáme do sklenic a nakonec sterilizujeme. Švestková čololáda je vho ... …více»
 

Houbová pochoutka

Houbová pochoutka
5. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Houbová pochoutka: Houby nakrájíme na plátky a povaříme 5 minut v osolené vodě. Papriky a cibuli nakrájíme na proužky. Z vody, octa, soli, cukru a koření svaříme nálev - 5 minut. Do teplého nálevu (ne vařícího) zamíchá ... …více»

Lahůdkový kečup

Lahůdkový kečup
5. 10. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Lahůdkový kečup: Jablka nakrájíme na osminky a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli nasekáme, papriku zbavíme semeníku a nakrájíme na nudličky. Vložíme do mělkého hrnce, podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme asi 5 minu ... …více»

Malinovo-jahodový džem

Malinovo-jahodový džem
5. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Malinovo-jahodový džem: Maliny na chvilku namočíme do osolené vody, aby červíci vyplavali na hladinu. Maliny slijeme a necháme vykapat. Jahody očistíme a nakrájíme je na kousky. Nasypeme je do mísy, přidáme maliny a rozmačká ... …více»

Rychlý džem

Rychlý džem
5. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Rychlý džem: Dobře vyzrálé meruňky dáme na 2 min. do vroucí vody, poté je vložíme do ledové vody, oloupeme, rozpůlíme a odstraníme pecky. Rozmixujeme je s cukrem, přidáme polévkovou lžíci citronové šťávy. V hrnci ... …více»

Hrušková marmeláda

Hrušková marmeláda
5. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Hrušková marmeláda: Hrušky oloupeme, vyjadřincujeme, nakrájíme na kousky a společně s kyselinou citronovou rozvaříme. Přidáme želírovací cukr (pokud nemáme, můžeme použít i jiný přípravek pro marmelády s přídavkem cukru) ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !