Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
21. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablečný kompot se švestkami: Svaříme vodu s cukrem, přidáme omyté a okapané švestky propíchané vidličkou, necháme prohřát, scedíme a propláchneme studenou vodou. Omytá jablka oloupáme, pokrájíme na čtvrtky, odstraníme jádřince a ... …více»
|
21. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablečný kompot s medem: Svaříme med s vodou. Omytá jablka oloupáme, pokrájíme na čtvrtky a odstraníme jádřince, na 1-2 minuty ponoříme do vařícího medového roztoku, sítem vyndáme a propláchneme studenou vodou. Hned nato naro ... …více»
|
21. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jablečný kompot bez cukru: Omytá jablka nakrájíme na čtvrtky – oloupaná, odstraníme jádřinec a spaříme vařící vodou. Potom je hned narovnáme do sklenic, uzavřeme je víčky a sterilujeme 15 minut při 85°C. Ihned ochladíme.
... ... …více»
|
21. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Dia jablka ve vlastní šťávě: Padaná jablka omyjeme, oloupáme, odstraníme jádřince, nakrouháme na tenké plátky, vložíme do pekáče a dáme na 10 minut do mírně vyhřáté trouby, potom je napěchujeme do sklenic asi půldruhého centimetr ... …více»
|
18. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Pikantní cuketová směs na topinky: Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, cuketu (dýni) najemno nebo nahrubo nastrouháme. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
Veškerou zeleninu promícháme, osmahneme na sádle, ochutíme kořením ... …více»
|
16. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zeleninová míchanice: Nejdříve si připravíme veškerou zelennu. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Cuketu očistíme, nakrájíme nebo nastrouháme. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
Zeleninu smícháme dohromady, o ... …více»
|
15. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Višňovo-jablečná marmeláda se skořicí: Odpeckované višně a očištěná jablka semeleme na masovém strojku. Dáme do hrnce spolu se skořicí, kys. citronovou a cukrem smíchaným s Gelfixem. Přivedeme za stálého míchání k varu a vaříme 5 minut. Vz ... …více»
|
15. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Broskvovo - banánová marmeláda: Broskve oloupat a rozkrájet, banány na kolečka a pak vše dát do robotu a rozsekat na kousky. Dáme do velkého hrnce, přidáme želírovací cukr. Dál už postupujeme podle návodu na sáčku od cukru.
... …více»
|
15. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zeleninové toasty: Všechny suroviny nameleme na masovém mlýnku, nebo na robotu a 40 minut povaříme. Měla by se vyvařit trochu ta voda a potom plníme do sklenic a sterilujeme. Asi tak 10-15 minut, jen aby chytla víčka. T ... …více»
|
15. 12. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zeleninový protlak pod svíčkovou: Zeleninu nakrájíme na kostičky, podlijeme vodou, přidáme koření, cukr, sůl, ocet a vaříme do měkka. (bobkový list a nové koření dáme do čajítka!) Rozmixujeme a znovu povaříme, až zhoustne a horké plní ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |