Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodový džem s medem

Jahodový džem s medem
21. 12. 2008 Zavařování ++++++++__
Příprava receptu Jahodový džem s medem: Přebrané jahody zbavené stopek i kalíšků omyjeme, necháme okapat, potom vložíme do porcelánové mísy, zalijeme medem a necháme 3-4 hodiny stát. Sirup scedíme a na silném ohni za stálého míchání vaříme ... …více»

Jahodový kompot s umělým sladidlem

Jahodový kompot s umělým sladidlem
21. 12. 2008 Zavařování Žádné hodnocení
Příprava receptu Jahodový kompot s umělým sladidlem: Jahody opereme, očistíme od stopek, ještě jednou propláchneme, pak je vložíme do vařící vody a povaříme 8-10 minut. Ke konci varu přidáme umělé sladidlo, vařící kompot nalijeme do zavařovacích sklenic ... …více»

Sladké jahody ve vlastní šťávě

Sladké jahody ve vlastní šťávě
21. 12. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Sladké jahody ve vlastní šťávě: Jahody opereme, zbavíme stopek a kališních kvítků, necháme okapat a vložíme do sklenic. Setřeseme a doplníme ovocem – 1,5 cm od okraj sklenic, posypeme cukrem, znovu setřeseme a podle potřeby ještě do ... …více»

Kysaná jablka

Kysaná jablka
21. 12. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Kysaná jablka: Navinulejší odrůdy jablek umyjeme. Na dno soudku položíme vrstvu listů z černého rybízu nebo višně, na ně položíme několik vrstev jablek stopkami nahoru, poté znovu klademe listy z černého rybízu nebo ... …více»

Jablečné čatní s česnekem

Jablečné čatní s česnekem
21. 12. 2008 Zavařování Žádné hodnocení
Příprava receptu Jablečné čatní s česnekem: Jablka umeleme spolu s cibulí na masovém strojku, maličko podlijeme vodou a rozvaříme na mírném ohni. Potom přidáme cukr, ocet, koření a sůl a ještě 10 minut povaříme. Horké čatní naplníme do sklenic ... …více»
 

Jablečná povidla s malinami

Jablečná povidla s malinami
21. 12. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jablečná povidla s malinami: Omytá jablka oloupáme, rozkrájíme na čtvrtky, odstraníme jádřince a dáme do kastrolu, maličko podlijeme vodou a pod pokličkou na mírném ohni rozvaříme. Potom pokličku odklopíme a za častého míchání va ... …více»

Jablečné bonbónky

Jablečné bonbónky
21. 12. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Jablečné bonbónky: Zralá, méně hodnotná jablka oloupáme, nakrájíme na čtvrtky, odstraníme jádřince, uvaříme v páře a prolisujeme sítem, přidáme cukr a vaříme tak dlouho, dokud nezačnou želírovat. Potom přidáme rum a kys ... …více»

Jablečný rosol ze slupek

Jablečný rosol ze slupek
21. 12. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Jablečný rosol ze slupek: Čerstvé jablečné slupky zalijeme vodou, aby byly ponořené, přidáme kousek skořice, 2-3 hřebíčky nebo špetku mletého zázvoru, přiklopíme a vaříme 30 minut. Potom necháme volně prokapat přes utěrku a za ... …více»

Jablečný kompot s medem k rychlé spotřebě

Jablečný kompot s medem k rychlé spotřebě
21. 12. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Jablečný kompot s medem k rychlé spotřebě: Omytá neloupaná jablka pokrájíme na čtvrtky a odstraníme jádřince. Vodu s kořením uvedeme do varu, přidáme jablka a za stálého míchání uvaříme doměkka. Potom odstraníme z ohně, necháme vychladnout asi ... …více»

Jablka zavařená s octem

Jablka zavařená s octem
21. 12. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Jablka zavařená s octem: Jablka oloupáme, nakrájíme na čtvrtky, odstraníme jádřince a opláchneme pod tekoucí vodou, necháme okapat, vložíme do hrnce, prosypeme cukrem a polijeme octem. Promícháme a vaříme nejprve 5 minut na ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !