Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lilkový kaviár s cibulí

Lilkový kaviár s cibulí
22. 12. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Lilkový kaviár s cibulí: Lilky omyjeme, odkrojíme konce a upečeme doměkka. Necháme vychladnout, pak je podélně rozřízneme, dužinu vydlabeme lžící a nadrobno ji posekáme. V kastrole prohřejeme olej, nadrobno nakrájenou cibuli ... …více»

Květák v solném nálevu

Květák v solném nálevu
22. 12. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Květák v solném nálevu: Květák očistíme, vykrojíme košťál a rozebereme na malé růžičky, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme dopoloměkka. Květák vyjmeme, narovnáme do zavařovacích sklenic a zalijeme horkým vývarem z květ ... …více»

Sterilovaný kedlubnový salát

Sterilovaný kedlubnový salát
21. 12. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Sterilovaný kedlubnový salát: Omyté kedlubny oloupáme, nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Vyjmeme, opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na tenké nudličky, narovnáme do sklenic spolu s kořením. Svaříme vodu s o ... …více»

Kedlubny a la zelí

Kedlubny a la zelí
21. 12. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Kedlubny a la zelí: Omyté kedlubny oloupáme, nastrouháme na hrubším struhadle a 2-3 minuty povaříme v mírně osolené vodě, vyjmeme, necháme okapat a narovnáme do zavařovacích sklenic. Svaříme vodu s octem, solí a cukrem a ... …více»

Jeřabinová marmeláda s jablky

Jeřabinová marmeláda s jablky
21. 12. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jeřabinová marmeláda s jablky: Mrazem ožehnuté jeřabiny odtrháme od střapin a stopiček, opereme, zalijeme malým množstvím vody a podusíme doměkka. Zvlášť rozdusíme jablka – oloupaná, pokrájená na čtvrtky a zbavená jádřinců. Jeřabin ... …více»
 

Lesní jahody ve víně

Lesní jahody ve víně
21. 12. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Lesní jahody ve víně: Přebere se 1 kg zralých, pěkných lesních jahod a zasype 40 dkg práškového cukru. Jahody s cukrem přendáme do lahví se širokým hrdlem a zalijeme likérovým vínem (Malaga, Madeira, Sherry apod.). láhve s ... …více»

Jahodová šťáva zastudena

Jahodová šťáva zastudena
21. 12. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Jahodová šťáva zastudena: Přebrané a omyté jahody zbavíme stopek a kalíšků a zalijeme vodou s kyselinou citronovou a necháme 24 hodiny stát. Pak šťávu slijeme, smícháme s cukrem a opět necháme stát. Jahody dáme do další várky ... …více»

Levná jahodová zavařenina

Levná jahodová zavařenina
21. 12. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Levná jahodová zavařenina: Omytou a oloupanou rebarboru nakrájíme na kousky, spaříme horkou vodou a povaříme v kastrolu, až se rebarbora začne rozpadávat. Přebrané a omyté jahody bez stopek a kalíšků rozmačkáme a za stálého míc ... …více»

Jahodový džem s rybízem

Jahodový džem s rybízem
21. 12. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jahodový džem s rybízem: Přebraný, omytý, okapaný rybíz prolisujeme a šťávu smícháme s cukrem. Jahody opereme, otrháme stopky i kalíšky, necháme důkladně okapat, vložíme do mísy a zalijeme rybízovou štávou s cukrem. Necháme ... …více»

Jahodový džem zasyrova

Jahodový džem zasyrova
21. 12. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Jahodový džem zasyrova: Jahody opereme, otrháme stopky i s kalíšky, znovu propláchneme a necháme důkladně okapat, pak je vložíme do mísy, prosypeme cukrem a necháme do druhého dne prosladit. Pak nepoužitou vyvařenou dřevěno ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !