Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zavařovaný fazolový salát

Zavařovaný fazolový salát
5. 10. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Zavařovaný fazolový salát: Fazole namočíme do vody a necháme je do druhého dne nabobtnat. Druhý den je uvaříme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli podusíme na oleji jen tak do poloměkka, aby zesklovatěla. Zele ... …více»

Kyselé zelí nakládané netradičně

Kyselé zelí nakládané netradičně
4. 10. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Kyselé zelí nakládané netradičně: Zelí nakrouháme, promícháme s cukrem, solí a kmínem a co nejvíce napěchujeme do sklenic se šroubovacími víčky. Víčka dobře utáhneme. Sklenice naskládáme na vyšší plech a uložíme do místnosti, kde je t ... …více»

Krenex

Krenex
4. 10. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Krenex: Všechny přísady smícháme, naplníme do skleničky o obsahu 370 ml, uzavřeme víčkem, vložíme do zavařovacího hrnce s vlažnou vodou, 20 minut zahříváme na teplotu 90°C a při této teplotě jej sterilujeme 2 ... …více»

Kompot z černého rybízu zasyrova

Kompot z černého rybízu zasyrova
4. 10. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Kompot z černého rybízu zasyrova: Černý rybíz opereme několikrát ve vodě, pečlivě odstraníme třepiny, odvážíme, ve velké míse promícháme s cukrem, necháme stát 48 hodin na chladném tmavém místě, občas promícháme. Rybíz i s cukrovou šť ... …více»

Malinová klevela

Malinová klevela
4. 10. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Malinová klevela : Přebrané maliny po částech rychle propláchneme na cedníku pod tekoucí vodou, dáme do širokého kastrolu, trochu rozmačkáme a za stálého míchání vaříme, až se část tekutiny odpaří. Po chvilce přidáme po ... …více»
 

Naložené trnky

Naložené trnky
4. 10. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Naložené trnky: Dobře vyzrálé trnky vrstvíme do malých skleniček. Vrstvy prosypáváme cukrem, nakonec zalijeme bílým vínem. Uzavřete víčkem a sterilujte 15 minut při 85 stupních Celsia. Podávejte ke zvěřině. Víno můž ... …více»

Švestková marmeláda s ořechy

Švestková marmeláda s ořechy
4. 10. 2008 Zavařování +++++++-__
Příprava receptu Švestková marmeláda s ořechy: Švestky vypeckujeme, nakrájíme na malé kousky. Dáme do hrnce s džusem (vínem) a přivedeme k varu. Chvíli vaříme, pak přidáme ořechy a cukr. Vaříme dalších cca 10 min. Ještě teplé dáváme do sklenic. Mů ... …více»

Červená řepa s bílým zelím

Červená řepa s bílým zelím
3. 10. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Červená řepa s bílým zelím: Z vody, octa, soli a cukru svaříme nálev, do kterého přidáme nakrájené zelí, cibuli nakrájenou na proužky, červenou řepu na nudličky. Vaříme asi 8 minut. Poté směs plníme do sklenic, povrch zalijeme l ... …více»

Voňavý kompot

Voňavý kompot
2. 10. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Voňavý kompot: Jablka zbavíme jádřinců a se slupkou nakrájíme na kostky. Zalijeme vodou a štávou z citronu. Citronovou kůru omyjeme a přidáme ji s hřebíčkem k jablkům. Směs přivedeme k varu. Do vody vmícháme cukr a ... …více»

Bezinková marmeláda s jablky

Bezinková marmeláda s jablky
2. 10. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Bezinková marmeláda s jablky: Kuličky bezinek dobře opláchneme a rozvaříme. Jablka okrájíme a rozvaříme zvlášť. Pak smícháme vše dohromady, přidáme cukr, povaříme 8 minut, vmícháme želírující přípravek Pektogel smíchaný s trochou ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !